Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 14 januari 2014

Ten date!

Daten. Het is voor sommigen een sport, heb ik begrepen. Ik moet bekennen dat ik het moeilijk vind. Je hoopt iemand tegen te komen waar je verliefd op kunt worden maar je weet ook dat je eigenlijk niets moet verwachten, of niet teveel in ieder geval. Voor mijn hart ligt dat mijlenver uit elkaar. Misschien is dat mijn probleem wel. De spagaat tussen de hoop in de buik en de reserves in het verstand.

We proberen er het beste maar van te maken. Misschien komt het goed, misschien niet. Wat ik inmiddels wel geleerd heb, en laat ik dat dan maar delen: je moet niet proberen jezelf zo mooi mogelijk te maken in woord, daad een beeld. je bent gewoon wat je bent. Je verkoopt niet jezelf, je wilt er achter komen of jij de ander leuk genoeg vindt. Dat is wat je weten wilt, dat is wat de ander van jou moet weten. Een feestverpakking met lintjes van elkaar doe je op een trouwdag. In het dagelijks leven gaat er om wat er uit de krant van gisteren gerold wordt. En misschien komen we er dan wel. En dat willen we toch? Op weg naar de verandering die een verbetering is?

 

aangeraakt

thuis was alles opgeruimd

geen oude krant meer op de bank

weg de koffiemok die dacht ik nog wel kon

en vind je shag maar eens terug

 

ja dat glimmende ding herken ik vaag

vroeger was het dof dat weet ik nog

je pakt het voorzichtig op

alsof je een kwetsbaar artefact hanteert

 

hoe ik voor het eerst naar je vingers keek

ik kon uren naar je vingers kijken

daar begon het mee weet je nog

 

inmiddels zijn je vingers overal

waar ik ze wilde

en overal elders


geplaatst door Renno1 - 4644 keer gelezen

beoordeeld 3.64/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl