Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 17 februari 2014

Daten, saaie handel

Ik vind mezelf nogal leuk, interessant en boeiend. Dat heeft een prijs. Dat ik veel vrouwen nogal onsterfelijk saai vind. Zelden gebeurt het na een date dat ik de volgende dag aan iemand terugdenk. Ik vind ze vaak te veel gemodelleerd naar wat de wereld vindt dat je zijn en doen moet. Het lijkt allemaal op elkaar. Zoiets begint al bij de kinderen. Met al die rechtgetrokken gebitjes. Tuurlijk, soms medisch aan te raden. Maar verdorie, hoe leuk is het wel niet, zo’n scheef tandje. Of een spleetje. Of twee hoektanden iets naar voren. Net als een klein beetje loensen. Maar helaas. Is er allemaal uit. Is allemaal weg. Vervlakking. Alles hetzelfde. Ook hun gedachten. Je kan het van te voren invullen. Alles is commercieel. Ook in privélevens van mensen. Gewenst gedrag. Kopen van veiligheid. En elkaar vooral niet voor het hoofd te stoten. Hoe mensen de telefoon opnemen. Gezicht onmiddellijk in de lachplooi. Stopt het gesprek, gezicht met een klap weer terug. In een andere plooi. Vaak verveeld. Of verongelijkt. Dat basaal zure. Van die verwende consumptisten. In de vanzelfsprekendheid van comfort. AH met haar honderdduizend soorten keukenrol, beschuiten, brood, en zeshonderdduizend sauzen om salade aan te maken. Het wordt weer eens tijd voor een goede hongersnood. Of een prettige oorlog. Waarin we weer eens op elkaar aangewezen zijn. En blij zijn met een korstje brood. Van een dag oud. Wat we dan eens niet gelijk wegdonderen. Of de eendjes mee doodvoeren. O, en dat de gesprekken weer eens over andere dingen gaan dan huizen, banen, hypotheken, nieuwe auto en de prestaties van de kinderen.


geplaatst door Parlante - 5794 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl