Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 27 februari 2014

De leuke buurman

Terwijl ik op de autoradio naar een interview luister met Boris Dittrich over de homorechten in Oeganda, rij ik mijn straat in en kijk automatisch even naar één van de appartementen verderop of er licht brandt.

Daar woont de leuke buurman, die ik op de jaarlijkse buurtborrel had ontmoet. Ik ben hem daarna twee keer buiten tegengekomen. Beide keren beantwoordde hij mijn opgestoken hand wel, maar gaf niet echt een blijk van herkenning. Onuitstaanbaar. Het voelde niet echt als een afwijzing. Hij leek eerder een beetje verbaasd. Ik had kennelijk op de borrel niet zoveel indruk op hem gemaakt.


In tijden heb ik niet, met zo’n nieuwsgierigheid, de behoefte gevoeld om iemand beter te leren kennen. Ik heb van alles bedacht over hoe ik een ontmoeting zou kunnen arrangeren. Hij woont in een flatgebouw verderop, dus iets lenen is stom en een vraag stellen over de computer omdat ik dat door het raam altijd zie.. ik zie me al staan bij de voordeur. Het is raar hoe de behoefte aan contact kan toenemen naarmate het langer uitblijft.


Onlangs las ik in een wachtkamer een dubbelinterview met Kees Tol en Josje van K3. Op de cover stond ‘gezellig samen single’. Ik kreeg het gevoel dat die twee niet met toeval bij elkaar waren gezet. Op de foto’s zagen ze er samen goed uit. Geknipt voor elkaar. Ik kon mij er helemaal in inleven dat Josje Kees wel een leukerd zou vinden, dus al lezend ging ik het plaatje helemaal invullen, tot op het einde de vraag werd gesteld: wat verwacht je van een toekomstige partner? Kees zei toen: ‘Hij moet wel een beetje… enz.’ Alle door mij toegedichte kansen voor Josje vielen in het water. Kees was voor haar helemaal nicht zu haben!


Toen ik vanavond, luisterend naar dat interview met Boris Dittrich, langs het appartement van mijn leuke buurman reed, dacht ik ineens: misschien valt mijn buurman wel helemaal niet op vrouwen! Zo had ik het nog niet bekeken. Ik ben benieuwd of ik er ooit nog eens achter kom.

 


geplaatst door Isla - 5110 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl