Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 11 februari 2014

Klaar

Ik ben gestopt met zoeken via internet. Het ligt me gewoon niet. Ik kies de verkeerde vrouwen of de verkeerde vrouwen kiezen mij. Met verkeerd bedoel ik niets negatiefs, alleen dat de klik niet wilde komen. Dat kan meteen al zijn bij de foto of het blijkt later "live". Is dat erg? Nee, dat is het niet. Het is wel jammer. Niet getreurd, er zal vanzelf wel eens iemand mijn pad kruisen, of misschien ook wel niet. Dan heeft het zo moeten zijn.

Een paar keer kwamen er mooie profielen voorbij en leerde ik een paar mooie mensen kennen, zowel in tekst als in portret.  Soms kwam er een reactie, een paar keer een date, soms een botte blokkade, soms een net berichtje dat er een "ander soort man" gezocht werd. Dat is een aardige afwijzing, zo kan het ook, al is het jammer dat dat net (fotografisch in ieder geval) de mooiste was. 

Je maakt maar één keer een eerste indruk en bij deze dame ging dat dus mis. Ter herinnering dan maar:

 

- - -

vandaag nog ga ik je schrijven

ik schrijf je mooi

mooier dan je ooit kon zijn

 

alles in strijklicht

zoals alleen een fotograaf

het liegen kan

 

omdat ik je dan

nog beter onthouden zal

 

 

Ik parkeer mezelf nog wel eens in de chat zo lang het abonnement nog loopt. Dat is leuk. Mijn zoektocht hier is gestaakt. Ik wens iedereen de (nieuwe) liefde van zijn/haar leven.


geplaatst door Renno1 - 4951 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl