Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 28 februari 2014

Met zaad en daad terzijde staan

Verdorie, wat lees ik nu weer. Op de voorpagina van de Trouw. Er is een verband aangetoond tussen vaders die op latere leeftijd een kind maken, en de kans op bipolaire stoornis, autisme en siuicide. Kan kloppen. Bij vaders, die ver voorbij de middelbare leeftijd een jong ding scoren en het wicht, duidelijk op zoek naar een vaderfiguur, ook nog eens zwanger maken. Ja, als dat je ouders zijn, dan wil je wel heel snel bipolair worden, autistisch of als de wiedeweerga een einde aan je leven maken. Maar nee hoor, wat lees ik? Het is het zaad. Ze gooien het op zaad. Omdat dat van minder kwaliteit is bij oudere mannen. Nou, met mijn erbarmelijk slecht zaad wordt mijn kind echt niet autistisch, ook niet suicidaal, en al helemaal niet bipolair. Omdat mijn relatie kwaliteit heeft. “Pappa, ik voel me depressief.”. “Het zaad, jongen, het zaad”. “Pappa, ik heb zo veel moeite met sociale contacten”. “Het zaad, jongen, het zaad. “Meneer, uw zoon ligt voor de trein”. “Verdomme, dat zaad”. Had ik het beter gelijk op de rails kunnen spuiten.


geplaatst door Parlante - 4835 keer gelezen

beoordeeld 2.67/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl