Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 7 februari 2014

schuifelen

Ik zie er dan niet zo uit, maar ik ben echt een denker. Niet verstandelijk (ook niet altijd verstandig) maar empatish opnemend en verwerkend, dingen bezinnen. Dat ik er soms gek van wordt.

Na verschillende mails met iemand van M4M dat veel vrouwen boven de 40 borderline ontwikkelen en veelal op datingsites te vinden zijn. Schrik ik op en aangezien ik aan beide criterea voldoe...moet ik toch even mijzelf even checken. Zoek ik alles op over borderliners, kom vervolgens helemaal in de knoop te zitten. Bespreek het met mijn coach (jazeker ik ben niet te arrogant om te sparren en te zoeken naar innervisie). Check het met mijn vriendinnen en vrienden (ervaringsdeskundig). Pfff...nee, ik moet me niet alles persoonlijk aantrekken en van alles wijs laten maken. Maar net zoals met vreemd eten proeven, zo nieuwsgierig als ik ben, even door me heen laten gaan en mijn eigen bevindingen maken.

Schiet door mijn hoofd mijn persoonlijkheidstest de tekst : Avantgardist!

Dat zijn toch meestal Einzelgängers? Valt mijn oog weer op het nummer van Boss Scags -What can I say- een antwoord die al die domme vragen dood neerslaan. Er valt niks te zeggen. Kom ik het volgende nummer tegen (ook al zo'n favoriet van mij) van Anthony and the Johnsons gedicht van Leonard Cohen. -It will be your will-. Ik heb niks te willen, ik kan alleen maar vragen. En wat vraag ik? Een reismaatje door deze vreemde reis van het leven. Om dingen en ervaringen te delen, te genieten en samen los te gaan. Gedanst en gemediteerd op beide nummers en al schuifelnd kom ik naar mijzelf toe..

Wat doe ik dan op een datingsite? De andere avantgardist, hoop ik want die bewegen zich meestal single handed over de hele wereld. De herkenning van een niet alledaagse persoon met een niet alledaagse leefstijl en denkwijze. In hoge pieken en echte dieptes. Niet bang uitgevallen voor avontuur en je nek uit te steken. Dus ik sta erop met deen foto en lidmaatschap, herkenbaar en te vinden "open en bloot". Ik hou van mijzelf...ik ben een lefgozer!

Hier wordt ik nu blij van.

 

 


geplaatst door Shirley - 4702 keer gelezen

beoordeeld 2.58/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl