Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 8 februari 2014

Sportmaatje

Vanochtend was ik bij een boekpresentatie in een bibliotheek in een middelgrote plaats op een half uur rijden bij mij vandaan. Een belangrijk deel van de rit gaat over de provinciale weg. Het regent, met rukwinden en de ruitenwissers kunnen het opspattende water van tegemoetkomende vrachtwagens niet eens aan.

Ik zet de radio aan. In een interview vertelt Remco Campert, ten aanzien van zijn werk als columnist, dat hij soms naar zijn schrijftafel loopt en denkt: waar moet ik het nu in hemelsnaam weer over hebben (na 6000 keer). Ik herken dat! Ik heb dat ook! (na 12 keer).


De boekpresentatie is het eerste openbare optreden van een startende uitgeverij, opgericht door mijn (veel jongere) sportmaatje/vriendin. Als ik binnenkom is er nog weinig publiek. Klein misverstandje met de auteur en de illustrator. Het gaat om een kinderboekje. We besluiten om bij de ingang mensen attent te maken op het evenement. Er stapt een vader met drie kinderen naar binnen. Ik ken die man, denk ik. Nadat we de kinderen een miniboekje hebben gegeven, laat ik dat weten. Hij vond mij ook iets bekends hebben. We noemden wat mogelijkheden. Bij de gedachte dat ik hem zou herkennen van een datingsite, stopte ik de openlijke brainstorm. Toen ze doorliepen, noemde ik die mogelijkheid wel aan mijn vriendin.


Ze zei: “Misschien moet het zo zijn, joh? Het is toch een knappe man! Wat een kleine wereld!” Als we, onder het voorlezen op kleine krukjes tussen de kinderen en de kleurige ballonnen zitten, zie ik hem kijken. Zou hij hetzelfde denken? Een vader met 3 jonge kinderen. Waar ken ik die man nou toch van?
Hij is in ieder geval een stuk jonger dan ik ben. Onder het signeren wordt er wat heen en weer gelopen, maar ik vind het domweg niet de gelegenheid om het met hem uit te pluizen en bedenk mij, dat ik mijn auto zonder ticket had geparkeerd. Ik verontschuldig mij bij mijn vriendin en ben weg. Als ik in de auto mijn routeplanner instel loopt net de parkeerwachter aan mijn auto voorbij. Ik ben zo blij dat ik in mijn auto zit. Dat moet in ieder geval ook zo zijn, dacht ik.


Onderweg bedenk ik mij dat die knappe man misschien wel iets voor mijn sportmaatje is! Mm leuk onderwerp als we maandag samen op de loopband staan.


geplaatst door Isla - 4744 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl