Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 20 februari 2014

Wat is de maat?

Anderhalve week was het stil tussen mijn sportvriendin en mij. Ik was even bang dat we toch te weinig met elkaar gemeen hadden om het sporten samen vol te houden. We hebben elkaar leren kennen in een cursus om af te vallen, met sport- en aqualessen en voedingsadvies. Van alle deelnemers stonden na twaalf weken alleen wij tweeën nog in het zwembad te springen, met de juf, headset en muziekinstallatie op de kant.

We zijn heel trots dat we samen hebben besloten om door te gaan en een abonnement op de sportschool hebben genomen. We hebben onze eigen plannen, verwachtingen, we dromen ervan om strakker in ons velletje te komen te zitten. ‘We gaan er voor.’ Het gaat super.

We zijn een half jaar verder en sporten meestal twee tot drie keer in de week. Maar wat gebeurt. We vallen niet af. Geen van beide. Mondjesmaat gaat de pijl van de weegschaal bij mij wel eerder omlaag dan omhoog en daar ben ik blij mee, maar het verwachte spectaculaire resultaat blijft uit. Voor mijzelf weet ik wel wat er aan de hand is en steek dat ook niet onder stoelen of banken.


Voordat ik verder ga met dit afvalbetoog: Wat is de link met daten?

Alles!

Ik ben niet eens zo heel dik, maar ik ben wel tien/vijftien kilo te zwaar en dat mag niet nog meer uit de hand lopen. Ik koop geen leuke jurk(jes), omdat ik zo graag wil wachten tot ik de maat heb bereikt, waar ik mij aantrekkelijk bij voel. Op de keper beschouwd duurt het wachten nu al (ga ik het zeggen) tientallen jaren… Het is een levensstijl geworden. Een gewoonte.

Mijn omvang is langzaam toegenomen en als ik destijds mooie jurkjes had gekocht (of minirok of whatever) dan had ik er hoogstwaarschijnlijk goddelijk uitgezien. Wat is ‘de maat?’

Met daten gaat het al net zo: Ik durf niet te daten omdat ik zo graag wil wachten tot ik de maat heb bereikt, waarbij ik mij aantrekkelijk voel,

maar

ik verlang wel naar een vent om mij heen van wie ik hou, die van mij houdt, die ik aan kan raken en die mij aanraakt.

Ik eet het verlangen weg.


geplaatst door Isla - 5236 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl