Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 15 maart 2014

Waas

Soms is het goed om weer even op te stappen. Dat ga ik dus nu doen. Voorlopig even geen blogs meer van mij. Ik zit met het klassieke idee, dat ik wel mensen wil ontmoeten, maar er in eerste instantie geen seks mee wil. Gewoon niet. Ik wil er een beetje zeker van zijn dat het voor de ander ook zo geldt. Ik zoek een man in mijn leven. Een held. Een geliefde. Dat heeft tijd nodig voordat je naar de volgende stap gaat, vind ik.

Die klik heb ik met het fenomeen daten nog niet gevonden. Als je alleen bent kun je snakken naar 'los' gaan en als je dan iets op je pad hebt geregeld, dan ben je al blind voordat de werkelijke ontmoeting heeft plaats gevonden. Bij sommigen gaan de ogen wel weer open als de werkelijkheid te veel afwijkt van de fantasie vooraf, maar anders ligt er echt een waas over de ontmoeting.


Ieder zijn ding.


Voor mij is dat niet de manier. Mijn belangstelling voor iemand neemt toe, naarmate die waas langer uitblijft. Het lijkt anders wel of hij helemaal niet op mijn belangstelling zitten te wachten. En het gekke is, dat ik mij dan al gauw een sukkelina voel. Zwemmend in het luchtledige. Misschien moet ik het iets eerder aanvoelen welke kant het op gaat. Wordt aan gewerkt.


Laterz!


geplaatst door Isla - 6068 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl