Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 maart 2014

Zaadelpijn

Verdorie, heb ik net een blog geschreven over dat onderzoek dat kinderen, geboren uit zaad van oudere mannen, 75 % meer kans lopen op depressiviteit, autisme of suicide. Is een vriendin van me zwanger van zo’n man. Ik schrik me wezenloos. Niet doen. Weghalen. Ja, maar, het is een nieuw mens. Mens? Hoezo? Lees dat onderzoek. Het is niets meer dan een organisme met dna-fouten. Autisme enz. zijn dan ook geen menselijke fenomenen. Wij zijn ons brein. Het zijn chemische oprispingen. Die mensen plegen in wezen ook geen zelfmoord. Het is een chemisch zich oplossen van weeffouten. Gelukkig maar. Een bekende nederlander verloor zo haar man. Wist pas een jaar dat hij ziek was. Tjee, heb je daar al die moeite ingestoken. Ook oud zaad misschien? Moet allemaal niet gekker worden. Wat er al niet rondloopt aan psychiatrische stoornissen. Wordt soms al volksziekte no. 1 genoemd. Zou dat jonge zaad dan wel goed zijn? Benieuwd naar het volgend onderzoek. 


geplaatst door Parlante - 5857 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl