Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 24 april 2014

Een date voor Koningsnacht

De tijd tikt weg. Nog één nachtje slapen dan is het zover: Koningsnacht. Om mij heen hoor ik de plannen van iedereen, die gaat met die, hij doet wat met haar en ik heb nog niks. Iedere keer word ik nerveus. Je hoort toch iets te ondernemen met zo’n evenement?

Telkens blijkt achteraf dat ik het overleef als ik thuisblijf, maar vooralsnog zit ik in de nerveuze fase. De fase, dat ik op zijn minst mijn best kan doen om nog iets te verzinnen. Ik moet wat, ik wil wat, ik wil het zien, ik wil er ook bij zijn! Een paar jaartjes terug ben ik op de valreep met een onbekende groep mensen via internet meegegaan. We hebben vanwege een wolkbreuk lange tijd met onze biertjes op elkaar gepakt onder een parasol gestaan. En toch kreeg ik niet echt het gevoel dat ik ergens bij hoorde. Maar wat boeit het, ik kon naderhand tenminste zeggen dat ik erbij geweest was en ik had in ieder geval de sfeer geproefd!

‘Ik heb een date op Koningsnacht,’ vertelde mijn eetmaatje, toen ik hem van de week vroeg wat hij ging doen dit jaar. ‘Een date!’ ‘Voor het eerst?’ ‘Ja, met deze vrouw voor het eerst,’ zei hij. Nadat hij zijn verhaal had gedaan, dacht ik hardop: ‘Nou, misschien moet ik ook maar een date regelen.’ ‘Nu nog,’ zei hij, ‘dat is wel heel erg kort dag!’ Dat was gisteren. Hij had al langer dan een maand met haar geschreven.

'Waarom zou het mij niet lukken, een date op korte termijn?' dacht ik in mijn gedrevenheid, met veel bravoure. Gewoon een blind date, out of the blue(s)? Dan kunnen we in ieder geval zeggen, dat we erbij waren, jij, die gaat reageren en ik. En wie weet is de date nog gezellig ook. Joh! Slik, daar gaat ie:

----------------------------------------------------------
Ik, Isla, vr., 56 jr. zk date voor Knngsncht.
Omg. Amsterdam. React. Ond. Dez. Blg. ;-)
----------------------------------------------------------

 

 


geplaatst door Isla - 4896 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl