Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 25 april 2014

Even met jullie delen

Waarom, gewoon omdat ik blij ben en ongelofelijk veel bewondering heb voor een bijzonder sterke vrouw.

Ik kreeg gisteravond een mailtje van een dame waar ik al een tijdje geen contact meer mee had. Jaren geleden heb ik haar bij toeval aangetroffen tijdens mijn werk, zij bleek ontvoerd door criminelen, verslaafd gemaakt en al dagen verkracht te zijn. Meer dood dan levend hebben we haar aangetroffen. Ik heb een hele tijd contact met haar gehouden, langzaam zag ik dat zij haar leven weer terug veroverde alleen de strijd tegen de drugs kon zij maar niet winnen. Uiteindelijk verwaterde het contact en verloor ik haar uit het oog. Tot ruim een jaar geleden ik ineens een mail van haar kreeg.

Zij bleek nog steeds verslaafd te zijn. Had inmiddels een kleinkind, een heel lief meisje, haar zoon durfde echter zijn kind niet aan haar zorg toe te vertrouwen. Voor haar was dat “de” motivatie om af te kicken. Eerst met hulp van ambulante hulp. Inmiddels was het contact weer sporadisch geworden, tot gisteravond dus. Zij vertelde mij dat zij opgenomen was in een kliniek en inmiddels 11 weken clean was en dat graag met mij wilde delen. Haar houvast om vol te houden, zo vertelde zij, was een gedicht dat ik haar had gestuurd. Zij had dat op haar kamer opgehangen en las het als zij het weer eens heel moeilijk had het gaf haar steeds de kracht om door te zetten.

Hier het gedicht.

Voor mijn kleine strijdster

Zomaar, uit mijn hart ontsproten

Zomaar, aan mijn gedachten ontsnapt

Jij lief, chaootje het leven zit jou echt niet als gegoten

Jij levert een strijd, al zo lang

Een queeste, naar wie jij bent

Soms gooide jij je hoofd in je schoot, zo bang

Eens zocht jij vergetelheid

Jij wilde niet meer voelen, zo kwetsbaar

En toch, nu voer jij weer een strijd

Jij, jij hebt de weg gevonden

Het zal echt niet makkelijk zijn

Maar straks kan jij weer voelen, in ongebondenheid

Ja, ik weet het, jij hebt nog een eind te gaan

Een weg met hobbels en kuilen

Maar aan het eind zal jij stralen, zoals je nog nooit hebt gedaan

Ik heb het gisteren dus even niet droog gehouden. Ben zo blij voor een heel mooi en sterk mens en hoop zo dat zij de strijd zal winnen en nog lang zal kunnen genieten van haar kleinkind en haar uiteindelijk toch terug veroverde leven.


geplaatst door Speurder - 4409 keer gelezen

beoordeeld 3.58/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl