Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 1 april 2014

Geen uitverkoop.

geen uitverkoop

Mijn cliënten dragen mij op handen, kan ik rustig zeggen. Ik kan voor mijzelf geen leuker werk verzinnen dan wat ik nu doe. Het zijn ook stuk voor stuk hele bijzondere mensen en in alle lagen en  leeftijden.

Zo was haar advies(vrouw van 65 jaar) om mijn neus op een relatiesite  te zetten.  Heel cool en relaxed vertelde ze erover.  Dan ben je er ook eens uit, zie je ook eens een andere stad. Wil je sex dan heb je sex en zo niet dan niet.

Dat er ook grijze haren van krijgt, vertelde ze dus niet. Het af en toe een bezoeking is van de ongemanierdheid van de heren wat betreft hun lagere regionen behoefte. Je komt jezelf behoorlijk tegen. Blijft toch het feit dat er niemand leukers en leerzamer is om tegen te komen dan jijzelf.  Als je tenminste open blijft staan voor kritiek . Voor de perfectionisten onder ons vraagt het een behoorlijk incasseringsvermogen maar broodnodig omdat perfectie geen grenzen kent en een open weg is naar groei. Typisch om dan (vooral op een site als deze, wat had ik überhaupt verwacht?) te merken dat iemand blocken  (zoiets als de hoorn op de haak gooien) vrij snel en als normaal gezien wordt.

Advies van één van mijn ander cliénten (ook weer een rijpere dame): Nooit mijn mond te laten snoeren, want daar ben je te oud voor geworden.  Dus ik ben braaf en nooit te arrogant om te leren. Want is dit niet ons grootste recht als vrouw achter de aanrecht weggekropen. Onze mondigheid en zelfstandigheid. Dit is toch waar al die heren om vragen? Een zelfstandige en vrouw met brains and guts ?

Ander advies (dit keer van een -klein manko- een heer van leeftijd).  Dit keer geen uitverkoop! Je laat niet meer over je grenzen gaan en houdt voet bij stuk! Er kwam toch nog iets zinnigs uit?! (grapje)  De eerste 3 “opdrachten”   piece of cake. Maar deze was wel spannend. Het gebeurde mij dus 1 keer en een keer om testen of ik het wel gesnapt had. Blijkt dat ik een snelle leerling ben.

Heb ik nog zo’n advies, dit keer van een mooie jonge dame: Hij, betaald de rekening! Onuitstaanbaar als hij dat niet doet! Het staat zo cheap en ongemanierd. Overigens hoor ik dit ook van heel veel heren. Vooral de buitenlandse heren staan versteld dat dit gebeuren hier een gebruik is. Ik geloof dat de term going Dutch helaas over de wereld bekend is. Is dat niet genant als man zijnde ? Nog iets anders, ontmannen wij vrouwen onze mannen niet hiermee? Het kan nog erger…een opmerking van deze site, was de opmerking dat de heren hier niet zo sterk bij kas zijn.  Sneu…

En ja heb ik geprotesteerd tegen haar bevinding omdat ik ook zelf mijn rekening kan betalen. Tot het op mijn pad kwam en voelde hoe mijn beeld van zo’n man veranderde. Er is één ding wat ik niet voor een man wil voelen en dat is dat hij sneu is en een loser. Dat hij zijn moeders hand mist en op haar antwoord wacht. Voor de rest wil ik alles zijn, maar niet zijn moeder.  In deze leeftijd..moet hij net als ik, volwassen en gerijpt zijn.

En ja hoor het antwoord kwam van een van mijn date contacten die nooit over de brug kwam maar wel met een confessie: Ik ben een beetje bang van jou want jij bent zoveel wijzer en verder dan ik. Voor de rest was alles verzonnen en verzwegen maar dit was het eerlijkste waar hij mee over de brug kwam. Mooi toch?


geplaatst door Shirley - 4749 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl