Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 13 april 2014

Second Love

Ik heb het aangelegd met een getrouwde man. Is heerlijk. En ook veilig. Kom het niet te dichtbij. Dus geen gezijks met gevoelens. Wat je anders nogal snel hebt. Als je allebei vrijgezel bent. Maar, deze man speelt vals. Hij is niet open tegenover zijn vrouw. “Wat als ze wegloopt? Het is toch je veilige haven. Ik ga niet m’n huwelijk op het spel zetten. En m’n carrière. En m’n huis. En m’n hypotheek. En m’n kinderen”. Ik plaag hem er weleens mee. Nu liggen er twee vrouwen met een stiekemerd in bed. Die te bang is voor open kaart. Zijn dit dan de kerels waar een vrouw op valt? Ok, maar daar heb ik nu even helemaal niets mee te maken. Het mannetje heeft een monumentaal wapen, daarbij ook nog een briljante bestijgtechniek. En af en toe een leuk dineetje. Ook wat waard. Wat kan mij het verder schelen. En zijn vrouw thuis? Schijt. Dat is mijn verantwoordelijkheid niet. Dat moeten ze onderling maar uitzoeken. Solidariteit met het bedonderde vrouwelijk geslacht? Ben je gek. Wie weet wat zij op haar beurt doet.

Nee, ik geniet ervan. Soms blijft hij slapen. Heerlijk door z’n borsthaar kroelen. Dat grote lijf tegen me aan. Die heerlijke hitsigheid voelen broeien. Die grote arm, die me terughaalt in de nacht, in zijn slaap, als ik te ver van hem wegrol. En ’s morgens lekker ontbijten. Doen we het nog een keer. En nog een keer. Tot het afscheid moet komen. Scheuren we ons los. Want hij moet weer terug naar zijn vrouw. Ze hebben een uitstapje met de kinderen. Nog een laatste kus. Tot gauw. We tongen nog even wild. En daar gaat hij. In zijn Audi.


geplaatst door Parlante - 6155 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl