Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 10 mei 2014

Mijn tuinvriendje

De afgelopen tijd heb ik een groot deel van mij tuin op zijn kop gezet. Na de vervanging van 43 coniferen in de heg wat slechts een deel daarvan is, vond ik het aanpakken van de rest wel nodig.

Mijn ongeveer 150m2 grote gazon heb ik inmiddels omgetoverd tot een groentetuin. In de tuin heb ik in het verleden hoogte verschillen aangebracht en een heel grote vijver gemaakt, die vijver was lek en heb ik uiteindelijk opgeruimd.De plaats waar de vijver was is in de afgelopen jaren verzakt en het onkruid en mos in het gras was echt een beetje teveel geworden dus reden genoeg om eens goed aan de slag te gaan. De hoogteverschillen wilde ik wel behouden dus grond afvoeren was geen optie. Vol enthousiasme ben ik met de schop aan de gang gegaan, grote gaten graven gras afplaggen en  in de diepe gaten leggen en als het vol was afdekken met schone aarde uit het gat.

Nou zijn op dit moment de vogels aan het broeden en al snel kwamen lijsters en merels in de tuin kijken wat dat rare wezen toch aan het doen was daar zo in de grond wroeten. Er was een papa merel een heel aparte met een wit vlekje op zijn kop. Hij kwam elke keer de wormen uit de omgespitte grond halen voor zijn kindjes. Ik besloot om hem een beetje te helpen want soms stond hij toch wel lang te wachten bij deze super voor hij voldoende had om weer mee naar huis te gaan. Elke keer als ik een worm zag pakte ik deze en legde hem/haar op een plek een paar meter verderder op. Al heel snel wist pa de plek te vinden en wachtte daar op de volgende voorraad. Soms duurde het hem echter te lang en dan begon hij te zingen en kwam steeds dichterbij. In het begin schrok hij nog van mij als ik wormen naar hem toegooide en vloog hij weg. Maar al snel kwam hij dichterbij en op het laatst vertrouwde hij mij zo dat hij zelfs bij mij in de kuil kwam om te helpen zoeken. Elke dag zat hij te wachten tot ik in de tuin kwam werken en begroete mij dan uitbundig met een waar concert. Vorige week kwam het moment dat ik echt zijn vertrouwen had gewonnen, hij pakte de wormen uit mijn hand. Het heeft het werk in de tuin wel opgehouden maar ach ik heb tegenwoordig tijd zat een het is wel heel mooi dat ik een vriendje haddie mij zo vertrouwde. Helaas is onze relatie weer voorbij ik heb hem al een paar dagen niet gezien. 


geplaatst door Speurder - 4757 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl