Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 1 juni 2014

50 tinten deel 2…domina.

Mijn vrouw houdt er niet van. Met ‘er’ refereerde hij naar het consumeren van de intimiteiten in hun huwelijk. Of eerder het gebrek eraan. Een man die over sex praat…... heeft geen sex.

“Na de geboorte van onze 2 kinderen is ze er mee gestopt.” En “Ik heb dit echt verschillende keren met haar besproken maar ze wil niet. En nu ik erover denk….was ze eigenlijk nooit zo.”

“Ik heb het ook moeten leren.” Bekend ze me. “Bij ons in de familie waren ze niet zo knuffelig.” Bekentenissen geboren uit een armoedig bestaan. Het gebrek aan oxytocine spat er van alle kanten af. De droge krakkelé achtige huid met een verbeten mond.

Bij de dames; “ Ik heb geen zin meer met hem. Dan hoor ik hem naar bed komen en zet ´die´ weer zo´n filmpje op. Ik doe net alsof ik al slaap”. Ze kon het aardig lang volhouden,deze juffrouw wel een jaar. En op mijn vraag als hij dan vreemd gaat? Het vaste antwoord; Dan kan hij zijn koffers pakken! Er zijn vrouwen die houden het wel jaaaaren vol. Dit gedrag geboren uit teleurstelling omdat hij haar lomp als een boer benaderd. Met als resultaat: Chantage! Allebei verliezers….in mijn ogen. Aangeraakt moet je worden! Minstens 8 keer per dag minimaal 30 seconden lang een knuffel. En dit is zelfs wetenschappelijk bewezen . Anders sterf je met een chagrijnige trek op je mond. Overigens koopt ze zich nu wezenloos aan allerlei dure kleding nadat hij haar verrast had met een soa.

Haar man opgedoken van deze site: De spuitbussen met zwart lak en leer zweepjes en zus en zo, sieren hun slaapkamer. Allerlei pikante lingerie, wel of geen slipje aan. Hij vindt het geweldig! Bij zijn vrouw kon helemaal niks. En ze glundert van oor tot oor. Het ontbijt geserveerd op bed met je pikante lingerie en je stiletto’s aan. Hem ontvangen in de keuken met alleen je schort en hoge laarzen aan. Gardez….! Pas touchez…! Wie is er hier dominant? Een andere bekentenis: Ze lokt hem naar de schuur voor een klusje….. hahaha….niet storen!

Vrouwen hebben net zo goed een sexuele honger. Als mogelijk nog erger dan mannen. Hun behoefte is zo sterk onderdrukt door de maatschappij. Heet het heerschappij? Omdat heren de enige en speciale willen zijn? En daarna zijn wij dames ook heel goed om onze vrouwelijke sexualiteit te frustreren door over de andere dames te oordelen met slet en hoer. Je zou willen, dat je deze dame van lichte zeden eruit kunt laten. Niet b anaal, maar in vertrouwen en intimiteit.

Mannen hebben de uitdrukking; 'Daar zou ik het wel op kunnen.'

Vrouwen zeggen; 'Die lust ik wel of daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten.'

En ik zeg altijd :”Een beetje vrouw, heeft speelgoed.” Een advies van een vriendin: “Waarom de hele koe kopen als je alleen de worst nodig hebt?” Vervolgens heeft ze zich toch de hele koe aangeschaft. Ze kan een uitverkoop niet weerstaan. Geweldig is ze.

En als er iemand chagrijnig op zijn werk verschijnt; 'Zeker er niet erop gemogen van je vrouw?' En over haar; 'Verzuurde pruim, Ze zou eens goede beurt moeten hebben.' Het leukste is het veroordelen van de second love´s. Het gros van de mensen heeft het mee gemaakt . En zo niet? Is iemand erop veroordelen nogal makkelijk als je nog nooit een lange monogame relatie hebt gehad. Wat mij betreft is; Wie zonder zonde is, heeft geen recht van spreken.

Dan is dit alleen nog maar erover praten. Make love. Not war. Of was het whore?

Dit leven is te leuk om het serious te nemen…zeg ik tegen mijzelf, als ik weer eens een serieuze val heb gezet….voor mijzelf. Een beetje vrouw….heeft de teugels in handen en kan die ook laten vieren. Glimlachend!


geplaatst door Shirley - 5933 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!



<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl