Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 4 augustus 2014

Date frustratie

Ik kom ze nog tegen. Mensen die gefrustreerd raken van het daten. Maar wie voelt zich niet zo op zijn tijd? Als je iets speciaals zoekt, zonder vastomlijnde beschrijving met alleen jijzelf als referentiekader. Vooral deze groep de zogenaamd hoger opgeleiden die tamelijk gewend zijn de touwtjes in handen te hebben. God’s Wil Geschiede, gaat hier niet op.

Tijdens een BBQ waar niemand elkaar kent of anders alleen maar vaag. Ik zit er ook bij en het is leuk nieuwe mensen leren kennen. En er zitten dames bij waar ik best mee kan lachen. In een groep houden we de gesprekken licht en oppervlakkig. Het gaat wat schertsend en er is altijd wel iemand bij die grapjes maakt ten koste van een ander om de lachers op zijn hand te krijgen. Ik ben hier niet zo goed in, dus ik druk me een beetje en gelukkig kan ik weglopen en wat eten. Op deze manier is humor niet mijn sterkste kant en ik kan dan heel onaangenaam uit de hoek komen. Aangezien ik niet op mijn mondje ben gevallen, stop ik er maar gauw wat in voordat er woorden uit komen.

We hebben allemaal ervaring met D-sites, zo ook de gastheer. Ik vraag zo eens nieuwsgierig naar zijn ervaring en wensen . Zijn relaas over daten en type vrouwen. “Het is algemeen bekend dat er een mannen overschot is!” Was zijn visie. Als het om saaie mannen gaat heeft’íe gelijk, vind ik. 3 x Raden bij welke groep ik hem in deel. Maar ik werd wel nieuwsgierig. Helaas voor hem, niet naar zijn persoon, maar naar zijn bevinding. Intussen monsterde ik hem met iets meer oog voor detail. Vinden jullie ook niet dat wiskunde leraren er zo typisch (voornamelijk saai) uitzien? Ik zocht in de inrichting van zijn huis ook naar iets speciaal boeiends voor zijn karakter. Opmerkelijk….ik kon niks vinden!

Het mannenoverschot en zijn wiskundige oplossing: neem een Estlandse/ Russiche of Oostblok vrouw! Dan had je tenminste nog keuze. Op mijn vraag wat er dan met de Nederlandse vrouw mis was? Zijn antwoord:”Die zijn verwend omdat ze keuze genoeg hebben en hun eisen zijn te hoog.”

Wat hij dan wilde met een vrouw? “Nou gewoon, gezellig. Dat ze thuis is als hij thuis komt, het eten op tijd klaar is. Sex op zijn tijd. Niet te moeilijk gedrag en vooral niet ingewikkeld. En O ja beslist niet een maatje meer.”Daar kon hij HET niet op. En moeilijke gesprekken alsjeblieft niet! Nadat mijn tenen een beetje uitgekruld zijn, begin ik er weer de humor van in te zien. Deze man heeft behoorlijk wat noten op zijn zang. Hij wil: Dom, in elk geval beperkt verstaanbaar, blond en jong, liefst nog vruchtbaar. Aan hem mankeert niks want in zijn ogen is hij een echte “catch”. Een vrouw mag aan hem geen eisen stellen, want hij heeft werk en is hoog opgeleidt en flexibel, hij voegt zich naar haar wensen. Hij begrijpt dat het geven en nemen is. Ik twijfel dan altijd, heb ik iets over het hoofd gezien?

Ik besluit dat hij gelijk heeft. De Nederlandse vrouw is zeker veeleisend. Maar in mijn opinie : Een beetje mens is dat wel. Als hij denkt dat dit hem gelukkig maakt, wie ben ik dan om hem van dit beeld te verlossen? En zoek weer iets om in mijn mond te stoppen. (Het zou toch zomaar kunnen dat ik mijn toegestane gewicht ga overschrijden tenzij ik leer er anders mee om te gaan.)


geplaatst door Shirley - 6416 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl