Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 2 augustus 2014

Gedachtenschrijverij, part 5

Patat... Echte vleeskroketten... Frika(n)dellen... Lekerrrrrrrr!... Allemaal voor een prikkie... Het terras is vol.... Heerlijk, in de zon, van de hapjes genieten... Biertje mag er ook wezen... Alle tafels bezet... Hoewel het een zeer toeristische stad is hoor je, drijvend in de lucht, alleen maar Nederlandse woorden ... Wat maakt het nu uit?... Toch wordt de nieuwsgierigheid alleen maar groter en ga je langs de tafels om in de rij te gaan staan. Fanta light halen of zoiets... OK, de lucht valt tegen maar de nieuwsgierigheid is te groot... Je luistert... Alleen Nederlands... En toch is dit de meest toeristische straat... De stank wordt me te veel, dag Fanta! Ik ga weg. Ik beloof nooit meer die straat op te gaan als ik weer in Hersonissos ben.

(wordt vervolgd)


geplaatst door ddd - 4570 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl