Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 27 augustus 2014

Zijn stalen ros.

Overmoedig en nog te wakker om de avond te besluiten. Of ik nog mee ga de stad in, een drankje drinken. Hij weet nog wel een leuke Jazz kroeg. Ik, in de veronderstelling dat het hele uit eten clubje meegaat voor een afzakkertje ….Waarom niet? Hoe vaak krijg ik de kans?

We lopen gezamenlijk nog langs mijn hotelletje. Maar daar aangekomen gaat iedereen ineens naar huis. Verrast door de wending van het plan maar nog steeds zin in avontuur. Ik mocht wel op de bagagedrager voor op het stuur zitten. Natuurlijk …… ging dit….niet, maar uit nieuwsgierigheid en van de spanning wilde ik het wel eens proberen. Mijn voeten gehuld in laarzen met hoge hakken gaven me één reden voor acrobatiek op het rekje van zijn stuur. Maar wat kun je verwachten van een vrouw van 51? Ik ben geen 16 meer en hij geen 25 lentes. Gillend van het lachen geven we het maar op en besluiten te lopen voor ons afzakkertje in de stad.

Mijn begeleider wilde zijn fiets al parkeren maar ik was niet klaar met zijn fiets .... dus ik besloot nog een poging. “Ik kan toch ook op de stang? Zoals in de films?” “Hmmm…Nog nooit geprobeerd.” Maar het idee was wel de moeite waard.” Vond hij. Even wat gezamenlijk coördinatie oefening …. Ja zo moest die zijn. Ik tussen zijn armen zittend op de stang allerlei beelden van valpartijen uit mijn hoofd verjagend. Vlakbij elkaar op functionele afstand. Genoeg om warmte en geur te delen. Dit was nieuw voor hem, “Nog nooit gedaan.”Zei hij. “Ik ook niet. Leuk hé? Doen we nog iets nieuws op deze leeftijd.”Antwoordde ik. En voor de rest hield ik mijn ogen op de weg want de tramrails gaven nog een extra spannende dimensie. Van de spanning en bij elke nieuwe manoeuvre gilde ik als een jonge meid, losgemaakt door de wijntjes en de wodka cocktail van eerder op de avond. Niks dame. Ik was net een tiener!

Het kroegje…was dicht, maar als verrassing een piepklein sjabby cafeetje. De barman grijze lange haren in een staartje en zwarte dikke wenkbrauwen. Zijn ogen glansden van plezier. Hoe kon het anders hij had echt top muziek op staan, een mix van soul en jazz. Het publiek ook een mix van een verlopen buurt met chique vintage. Er heerste een gezellige sfeer. Mijn Cointreauxtjes hielpen ook wel mee en in mijn vrolijkheid kon ik me nog net bedwingen om niet te gaan zingen. Maar lachen des te meer. En wat we besproken hebben, houden we maar even voor onszelf. ;-)

Aan alles komt een eind en samen stappen we weer in de juiste combinatie op de fiets. Weer lachend en blij. Het was echt gezellig en mijn begeleider. Toppie om mij naar mijn hotel te brengen om mij daar welterusten te wensen.

Dit geeft me te denken….

60 jarigen…. Zien er doorgaands beter uit dan 50+. Galanter en rustiger. Heeft hersens op de juiste plaats ;-). Dit geldt voor de heer die ik eerder die middag ontmoette ook. Buitengewoon verrassende ontdekkingen. Ik hoef echt niet op vakantie voor avontuur.


geplaatst door Shirley - 5977 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl