Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 oktober 2014

Grappige verhalen,

De leukste verhalen komen nog altijd uit mijn werk.

Ik prijs me gelukkig want heb de mooiste mannen onder mijn handen. Zelfbewust en open voor gesprek. Zelfs geen gene voor oppervlakkigheden.

Hij: verteld me zijn plannen voor de toekomst die werk gerelateerd zijn. Het onderwerp en advies waar hij voor in behandeling is heeft betrekking op de marathon die hij in Berlijn wil lopen. Om eventuele blessures te voorkomen laat hij zich door mij behandelen. Hij: goed getraind,lang strak en gespierd in top conditie. Zijn vrienden (Hell’s Angels waar hij ook lid van is) begeleiden hem. “Ja, we gaan wel vantevoren even feesten en dat gaat wel gepaard met veel drank.” Zegt ‘ie met een grijns. “Hoe had ik anders kunnen denken.” Glimlach ik als antwoord. Het enige advies wat ik nog kan toevoegen is dat als hij op de marathon wil presteren, hij de avond vantevoren beter geen sex kan hebben. “Nou … Ik kan niet beloven als mijn vrouw me lief aankijkt, ik nee zal zeggen.” Wat hem weer bracht op welke vrouwen hij heel mooi vindt ogen. “Die Colombiaanse…Oew…het zal die altijd mooie getinte huid zijn, prachtig!” (Waar en bij wie heb ik dit toch nog meer gehoord? Denk ik dan wijselijk mijn mond houdend.) Ik lach wat en besluit wat olie op het vuur te gooien: “Dat kan wel zijn, maar als ze hun mond open doen dan heb ik al gegeten en gedronken.” Op zijn beurt: “Dat is ook zo, maar om te kijken nog altijd leuk.” Ik lach nu voluit en opper dat zijn vrouw waarschijnlijk blond is. Waarop hij weer heel tevreden en volop: “Ja!”zegt. “Ook heel mooi!” Een stapje verder gaand zeg ik hem dat de blonde Scandinavische vrouwen ook wonderschoon zijn. “Oow ja!” Roept hij enthousiast. “Jaaah…Je zal me wel heel oppervlakkig vinden en je hoort het al. Het maakt me dus niks uit, Ik vind vrouwen gewoon mooi. Vooral als ik de marathon loop. Ze zien er zo strak en fit uit en helemaal als ze zo’n fluisterbroekje aan hebben. Nou…Ik loop met plezier achter hun aan. Mij kan de marathon niet lang genoeg duren. Laat mij maar rennen” Grijnst hij. Ik heb geen idee wat een ‘fluisterbroekje’ is, maar ik stel me zoiets voor als glad stof gedrapeerd om strakke vrouwenbillen die door de bewegingen een fluisterend geluid geven.

Ook weer eens leuk om te horen: een man die enthousiast is en oog heeft voor vrouwelijk schoon. En trouw is aan zijn vrouw. De marathon medailles? Die zijn voor zijn dochter. Vertrouwd hij me toe. “Ik heb het hart niet haar teleur te stellen om zonder medaille thuis te komen.”

Dat geeft hoop. Er zijn nog mannen van dit kaliber die het verschil weten tussen kijken en aanraken. Hier … bij alle verhalen van vrouwen die hun man allang betrapt hebben met hun doktersassistentes of collega’s of zogenaamde vriendinnen.

Dan is dit een totaal ander type man, deze Hell’s Angels Marathon man. Wat ik hiermee wil zeggen is om een lange afstand loop te kunnen doen, je ook goed getarget moet zijn.


geplaatst door Shirley - 4866 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl