Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 9 november 2014

Ontspruitende liefde bij de nijlpaarden

Een dagje in de dierentuin. Moeders met trouwringen en buggy’s. Jonge verliefde stellen. Parende Przewalskipaarden. Op foto’s is hij de moeite waard. Zijn lichaam pronkt in menig tijdschrift.

“Het stinkt hier,” zegt hij tegen de vrouw naast hem. Ze is alleen. Hij kijkt naar de nijlpaarden. Geen blik van haar. Zij kijkt naar de dierverzorger die in het verblijf van de nijlpaarden bezig is. “’t Is hier vast zwaar om te werken.” De vrouw kijkt hem vluchtig aan en stapt van hem weg. De wind uit de stankverdrijvende luchtpijpen waait langs zijn gezicht. Zijn haren dansen. Zijn schoonheid wordt door de wind bekrachtigd. Keek ze maar naar hem. Hij ziet haar geconcentreerd naar de scheppende man kijken. Die blik van haar, die wil hij vangen.

“Het stinkt hier,” zegt hij nogmaals. Ze reageert niet. De nijlpaarden draaien om elkaar heen in de omvangrijke badkuip. In de tropische kas van de dierentuin blazen vier brede pijpen schone lucht langs de bezoekers. De dierenverzorger schept de hoop uitwerpselen in de kruiwagen. Zijn rug is nat. Het bedrijfsshirt plakt aan zijn huid. De vrouw staart naar bezwete lichaam. Wat ze ziet bevalt haar.

“t Is hier vast zwaar om te werken,” herhaalt de man. Zij stapt van de man weg. Ze kijkt even opzij. De wind uit de luchtpijpen doet zijn krullen opwippen. Ze wendt haar ogen van hem af. De schep schraapt over de grond. De dierenverzorger slaat de schep op de rand van de kruiwagen leeg. Zij fixeert haar ogen op hem. De nijlpaardverzorger draait zich om. Zijn gezicht splijt open en zijn ogen nemen haar op. Hun ogen treffen elkaar. Dit is het begin van hún verbintenis.


geplaatst door Roelie - 3953 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl