Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 16 november 2014

Zoenobservatie

Ik zit op de bank te kijken naar mijn geliefde tv-crimi. Hij, de eigengereide agent, zit in de auto met een broodje in zijn hand. Naast deze ongehuwde diender zit een jongere vrouwelijke collega. Hij zal haar het vak leren en tegelijkertijd is zij op haar manier net zo eigenwijs. De televisiebeelden draaien van de auto naar de voordeur van de verdachte.


Ondertussen droom ik een beetje weg. Is het voor de buren van de verdachte persoon niet overduidelijk dat in de auto twee “stillen” zitten? Ziet de verdachte bij het naar buiten stappen niet meteen het ongewone van de situatie in? Zeg nou zelf. Wanneer zitten een man en een vrouw zwijgzaam naast elkaar in een geparkeerde auto? Volgens mij als ze zoenen, omdat de één afscheid neemt van de ander. Ze praten wat na, maken een afspraak voor de volgende ontmoeting en zijn vooral op elkaar gericht.


Deze gedachten brengen me op een idee. Waarom zou ‘de sterke arm’ niet kiezen voor observaties in een zoensetting? Twee collega’s, man en vrouw, worden getraind in schijnbaar liefdescontact en ondertussen observeren ze het huis van een verdachte. Het vraagt van hen wel goede timing en bewegingskunst om een camera te gebruiken om van de verdachte rechtbankwaardige foto’s te maken. Maar alles valt te leren.


Ik wacht met smart op de eerste tv-crimi waar deze observatiemethodiek wordt toegepast. Wat zal ik, samen met vele andere kijkers, in mijn nopjes zijn met zulke boeiende beelden in een toch al spannend verhaal.


geplaatst door Roelie - 3989 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl