Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 februari 2014

Met zaad en daad terzijde staan

Verdorie, wat lees ik nu weer. Op de voorpagina van de Trouw. Er is een verband aangetoond tussen vaders die op latere leeftijd een kind maken, en de kans op bipolaire stoornis, autisme en siuicide. Kan kloppen. Bij vaders, die ver voorbij de middelbare leeftijd een jong ding scoren en het wicht, duidelijk op zoek naar een vaderfiguur, ook nog eens zwanger maken. Ja, als dat je ouders zijn, dan wil je wel heel snel bipolair worden, autistisch of als de wiedeweerga een einde aan je leven maken.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 5 reactiesdonderdag 27 februari 2014

In love (I)

Vroeger hoefde er maar een leuk meisje naar me te glimlachen en ik ging voor de bijl. Als er nu een leuke mevrouw lieftallig naar me glimlacht, kijk ik over mijn schouder of er niet iemand achter me staat voor wie de glimlach bedoeld is. Moi? Weet je het zeker? Ik maak een grimas en verdomd, het momentum is alweer voorbij. Hoe komt dat toch, dat we 'op een zekere leeftijd' niet zo snel meer verliefd worden? Ik gooi het in de groep, we zijn immers in relatietherapie hier op M4M.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 9 reactiesdonderdag 27 februari 2014

De Hollandse manů.

De Hollandse man….

Een feest voor de vrouw?

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 8 reactiesdonderdag 27 februari 2014

De leuke buurman

Terwijl ik op de autoradio naar een interview luister met Boris Dittrich over de homorechten in Oeganda, rij ik mijn straat in en kijk automatisch even naar één van de appartementen verderop of er licht brandt.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 2 reactiesdonderdag 20 februari 2014

Wat is de maat?

Anderhalve week was het stil tussen mijn sportvriendin en mij. Ik was even bang dat we toch te weinig met elkaar gemeen hadden om het sporten samen vol te houden. We hebben elkaar leren kennen in een cursus om af te vallen, met sport- en aqualessen en voedingsadvies. Van alle deelnemers stonden na twaalf weken alleen wij tweeën nog in het zwembad te springen, met de juf, headset en muziekinstallatie op de kant.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 4 reactiesmaandag 17 februari 2014

In het wild...

Ik moest lachen om deze opmerking van een vriendin: “ik ben date moe, ik kijk wel of ik een meneer in het wild ga tegenkomen”.

Lees verder!

geplaatst door Wad63 - 13 reactiesmaandag 17 februari 2014

Daten, saaie handel

geplaatst door Parlante - 15 reactieszondag 16 februari 2014

Een joekel van een rugzak

14 Jaar is ze, lang krullend haar, lief, attent, creatief. 14 Jaar is ze, gaat niet naar school, is depressief snijdt zichzelf omdat de pijn van het snijden haar verdriet voor een paar seconden wegneemt. Ze denkt over zelfmoord. “Nee papa, het is nog niet zo ver dat ik echt wil doen.”

Lees verder!

geplaatst door Marcelvt - 12 reactiesdonderdag 13 februari 2014

No love today

Ik haat Valentijnsdag. Als romanticus val ik nu genadeloos door de mand, dat snap ik, maar naast eerste kerstdag, blue monday en mijn verjaardag kan Valentijnsdag wat mij betreft wedijveren met de meest deprimerende dag van het jaar.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 11 reactiesdinsdag 11 februari 2014

De zegeningen van de moderne wetenschap!

Een wijle geleden was ik even in de plaatselijke Boekenuitleen.
Naast de gewoonlijk platgetreden paden tussen de rijen boeken, ontwaarde ik naast de kinderboeken-sectie een nieuwe stand.
Klein van stuk, meer een soort opengewerkte vitrine.

Lees verder!

geplaatst door Alex61 - 6 reactiesdinsdag 11 februari 2014

Klaar

Ik ben gestopt met zoeken via internet. Het ligt me gewoon niet. Ik kies de verkeerde vrouwen of de verkeerde vrouwen kiezen mij. Met verkeerd bedoel ik niets negatiefs, alleen dat de klik niet wilde komen. Dat kan meteen al zijn bij de foto of het blijkt later "live". Is dat erg? Nee, dat is het niet. Het is wel jammer. Niet getreurd, er zal vanzelf wel eens iemand mijn pad kruisen, of misschien ook wel niet. Dan heeft het zo moeten zijn.

Een paar keer kwamen er mooie profielen voorbij en leerde ik een paar mooie mensen kennen, zowel in tekst als in portret.  Soms kwam er een reactie, een paar keer een date, soms een botte blokkade, soms een net berichtje dat er een "ander soort man" gezocht werd. Dat is een aardige afwijzing, zo kan het ook, al is het jammer dat dat net (fotografisch in ieder geval) de mooiste was. 

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 6 reactieszondag 9 februari 2014
zaterdag 8 februari 2014

Sportmaatje

Vanochtend was ik bij een boekpresentatie in een bibliotheek in een middelgrote plaats op een half uur rijden bij mij vandaan. Een belangrijk deel van de rit gaat over de provinciale weg. Het regent, met rukwinden en de ruitenwissers kunnen het opspattende water van tegemoetkomende vrachtwagens niet eens aan.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 1 reactievrijdag 7 februari 2014

schuifelen

geplaatst door Shirley - 8 reactiesdinsdag 4 februari 2014

Aan dachtů

Mijn handen glijden met warme olie over je lichaam. Wisselend van zacht strelend soms stevig…. over je huid. Zoeken elk plekje van je dat om aandacht vraagt, ook de stukjes waar je zelf niet meer eens aan hebt gedacht. Mijn handen kunnen goed vertalen wat mijn ogen zien…een mooi mens. Mijn oren zijn er voor jou om jouw klanken van verdriet en pijn op te vangen, je gehoor te geven aan je nood. Troostende, bevestigende woorden voor jou gecombineerd met de strelingen en je weer een geliefd en compleet gevoel te geven.

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 5 reactiesdinsdag 4 februari 2014

Grote stappen, gauw thuis

Als ik nou heel flauw wil doen en dat wil ik, dan ga ik nog even in op de kietelende opmerkingen bij mijn vorige blog. Ik mopperde over een fotoloos profiel en zelf hou ik mij anoniem en ben ik niet te vinden. Het zet me wel aan het denken over of het vreemd is, om onder een pseudoniem te schrijven en of ik niet ook eens voor de dag moet komen. Ik kom tot de conclusie dat ik worstel met een vorm van preutsheid. Toch vind ik dat uit sommige reacties blijkt, dat ik mijn punt niet heb gemaakt, want ik vind het niet helemaal met elkaar te vergelijken.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 9 reactiesmaandag 3 februari 2014

Mis!

Ik leer af en toe wel eens wat over mythologie. Eros, mogelijk het zoontje van Aphrodite. Kennen jullie die? Die deed ook maar wat met zijn pijltjes. Geen enkel ontzag voor wie of wat dan ook. En maar fladderen met die vleugeltjes. Goden en hun familie, het zijn geen gemakkelijke wezens. Vrouwen ook niet. De conclusie is onontkoombaar: vrouwen zijn goddelijke wezens. En hun wegen derhalve onnavolgbaar. Sterkte heren.

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 4 reactiesmaandag 3 februari 2014

I love(d) Glassex

De avond was tot dan toe gezellig verlopen en we waren nog lang niet uitgepraat. Wereldleed, persoonlijk leed, klein leed, alles was de revue al gepasseerd toen ik in een overmoedige bui bekende dat ik een liefhebber van Glassex was. Stond niet in mijn profiel. Ja ho, wacht even, ik bedoel niet elkaar tegen een HR++ dubbelglasraam flink te grazen nemen, nee, ik heb het gewoon over het goedje dat je nodig hebt om datzelfde raam – mocht je het toch gedaan hebben – weer schoon te maken. Ideaal spul, even spuiten, doekje erover en klaar is Kees. In een uurtje heb ik het hele huis spic en span.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 11 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl