Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 maart 2014

Single weekend: klik of vonk?

 

Vanmiddag heb ik een heerlijke wandeling gemaakt langs de IJssel met een man van M4M. We klikten in de mail, voelden elkaar aan, maar tegelijkertijd wist ik ook dat het zeer waarschijnlijk niet de liefde van mijn leven zou worden. Hij heeft veel gezichtsbeharing, is kleiner (en slanker) dan ik, en vertoeft in een compleet ander milieu dan ik. Bedrijfsleven versus psychiatrische zorg, écht twee werelden. Maar ik wist wel vrijwel zeker dat we heerlijk samen zouden kunnen praten. En dat klopte ook. We liepen urenlang door weilanden langs de rivier, hielpen elkaar over en onder prikkeldraad door, lachten om het gebrek aan lenigheid van de ander, negeerden handgeschreven verboden toegang bordjes, en we praatten en praatten.

Lees verder!

geplaatst door Lynn2 - 3 reactieszondag 23 maart 2014

Nietig

Ik zit hier achter mijn laptop, in mijn huis.

En jij misschien ook.

Vanmiddag zat ik in de trein, naar de wolkenlucht te kijken.

Lees verder!

geplaatst door AnneM - 3 reactiesvrijdag 21 maart 2014
vrijdag 21 maart 2014

De gitaar

Ik ben als kind gitaar gaan spelen

wist niets van het instrument

deed maar wat, maar vond het mooi

het was mijn intimiteit, een gesprek met mezelf ergens

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiedinsdag 18 maart 2014

The butler wears prada...

geplaatst door Wad63 - 5 reactiesmaandag 17 maart 2014

Datemoe

Ik lijd aan een ernstige aanval van datemoeheid. Afgelopen weekend was mijn 'vrije' weekend, mijn dochter was bij haar vader, dus ik kon op stap als ik wilde. Ik had ter voorbereiding op dit vrije weekend een stuk of wat mannen op M4M kunnen benaderen en kijken of er eentje tussen zit die bij nadere kennismaking nog steeds de moeite waard lijkt. En hem dan uitnodigen voor een life kennismaking. MAAR IK HEB GEEN ZIN!

Lees verder!

geplaatst door Lynn2 - 21 reactieszaterdag 15 maart 2014

Waas

Soms is het goed om weer even op te stappen. Dat ga ik dus nu doen. Voorlopig even geen blogs meer van mij. Ik zit met het klassieke idee, dat ik wel mensen wil ontmoeten, maar er in eerste instantie geen seks mee wil. Gewoon niet. Ik wil er een beetje zeker van zijn dat het voor de ander ook zo geldt. Ik zoek een man in mijn leven. Een held. Een geliefde. Dat heeft tijd nodig voordat je naar de volgende stap gaat, vind ik.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 2 reactieswoensdag 5 maart 2014

De eerste keer

Ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik was formeel nog niet gescheiden maar een proces van jaren maakte dat ik me emotioneel al vrij voelde van de moeder van mijn kinderen. Dus was het geen vlucht vooruit dat ik me had aangemeld bij een relatiesite. Gedurende de eerste maanden bleven de contacten beperkt tot mails en chatcontact. Ik was redelijk onzeker over mezelf, dacht dat ik weinig te vertellen had en kwam niet altijd even gemakkelijk uit mijn woorden. Het is inmiddels 9 jaar geleden. Zonder enig gevoel van eigendunk: tot u spreekt een ander mens.

Lees verder!

geplaatst door Marcelvt - 1 reactiewoensdag 5 maart 2014

Zaadelpijn

Verdorie, heb ik net een blog geschreven over dat onderzoek dat kinderen, geboren uit zaad van oudere mannen, 75 % meer kans lopen op depressiviteit, autisme of suicide. Is een vriendin van me zwanger van zo’n man. Ik schrik me wezenloos. Niet doen. Weghalen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 4 reactiesmaandag 3 maart 2014

Rolmodel....tot Lolmodel

Ik heb er wat op de “plank” liggen dus toen de vraag kwam een nieuw Blog te plaatsen dacht ik welke van mijn archief ga ik kiezen....

De verhalen zijn nu ze er een tijdje hebben gestaan eerder humoristisch dan teleurstellend het gevoel wat ik destijds had. Het kost me dan ook geen moeite deze “oude ervaring” met jullie te delen... Maar voordat het zover is gekomen moesten er wel heel wat kilometers gereden worden het vervolgens een paar maanden laten bezinken om het zo te kunnen zien.

Er was eens een aardige meneer en hij zag er bovendien nog smakelijk uit ook en het leukste, hij wilde graag met mij in contact komen. De afstand ja dat was wel een probleem maar voor mij maakte hij dan toch graag een uitzondering, toen voelde dat heel speciaal maar achteraf had ik natuurlijk beter moeten weten. Deze kanttekening zou tegen mij gebruikt gaan worden wanneer het om welke rede ook niet zou gaan “klikken”. De mooie succesvolle advocaat wilde afspreken, niet te lang wachten dus er werd iets in zijn overvolle agenda geprikt. We lieten de invulling even in het midden want het duurde tenslotte nog 2 weken tot het afgesproken moment. Hij vrat me op papier al bijna op en in plaats van alarmbellen gingen mijn vlinders alvast tekeer. Waar zouden we gaan afspreken, hij vroeg me bij hem thuis. Ik zei: nou dat weet ik niet hoor ergens in het midden lijkt me fair waarop hij aangaf kijk maar wat je wil, hier is wel zo relaxed en mijn kinderen zijn bij hun moeder dus hebben we een lazy sunday afternoon. Dierbaren van mij hadden zo hun twijfel en vonden dat hij tegemoet moest komen, ik dacht hierover na en bracht het onderwerp ter sprake. Hij gaf toen aan , het is aan jouw wanneer je me niet vertrouwd spreken we ergens af neutraal in het midden ... Toen voelde het als dom dus ik zei : “ja wanneer ik je niet zou vertrouwen zou ik niet eens met je af moeten spreken”. Dus de deal stond, en ik zou 14.00 bij hem zijn in een dorp vlak aan zee. Naïef als ik was nam ik mijn wandelschoenen mee want ik dacht die strandwandeling nemen ze mij niet af..

Ik belde hem op zijn mobiel en gaf aan dat ik voor het woning stond en hij loodste me naar de achteringang van het huis. Hij bezit de helft van het prachtige pand, de bovenverdieping en had op de begane grond alleen een ingang met kapstok en een vaste trap naar boven. Hij opende de deur en daar stond hij, een goed uitziende man die mij totaal overdonderde direct begon te zoenen en murmelde iets van wow blablabla...ik trok mijn jas uit en die hing hij aan de kapstok om vervolgens achter mij aan de trap op naar boven gaan.

Eenmaal boven liet hij zijn woning zien, het was een leuke huis, mooie grote kamers met hoge plafonds. Meneer de advocaat gaf aan bezig te zijn met plannen om het te verbouwen en anders iets elders te gaan kopen. Ik vroeg hem of ik eerst gebruik mocht maken van het toilet daar ik al met al zo’n 2 uur geleden van huis was gegaan. Natuurlijk mocht dat en ik verdween in de gezellige badkamer annex toilet. Toen ik uit het toilet kwam zag ik eerst de leuke meneer niet meer tot hij me riep, hij had zich razendsnel uitgekleed en lag op zijn stoere boxershort na naakt op het bed tussen de brandende kaarsjes. Ik liep naar hem toe en zei dat ik dit wel wat snel vond gaan, ik graag eerst gewoon wilde “kennismaken” waarop hij aangaf dat ik niet zo moeilijk moest doen, ik kon toch even bij hem komen zitten gewoon omdat dat prettig was. Volgens mij was ik totaal door de bellen verslagen want er rammelde nog niks, ik zakte op het bed en bleef zeggen dat ik het niks vond en gewoon wilde praten, kennismaken en dan zien we wel.. Hij beval me te liggen en begon me wild te zoenen, en onderwijl wat vragen te stellen. Hij vroeg me onder andere: ben je wel trouw, ben ik de enige man met wie je date (ik denk dat hij bedoelde sex hebt) en hij vulde nog even voor alle duidelijkheid aan dat hij dit vroeg omdat hij bang was voor een ziekte ofzo... Het was duidelijk dat deze meneer mij had gevraagd te komen voor wat anders dan een strandwandeling met afsluitend een warme chocolademelk en ik begon me wat meer te verzetten.

Hij stond op van bed en kleedde zich aan en liep vervolgens naar de keuken. Hij was bezig met zijn telefoon en ik nam plaats op de bank in de woonkamer. Hij vroeg of ik thee wilde, en kwam terug met een kop thee en ging tegenover me zitten. Ik vroeg of ik nu op consult was, gezien de plek en afstand waarop hij plaats nam. Hij moest daar wel erg om lachen en begon wat vragen te stellen over mijn leven en bezigheden en hij vertelde iets over de zijne.

Na slechts een minuut of 10 ging de telefoon het was zijn ex die belde en vroeg of hij naar het ziekenhuis wilde komen want zijn dochter was opgenomen vanwege pijnlijke knieën. De inmiddels minder leuke meneer was behoorlijk gestrest en in paniek en begon te ijsberen door de woning. Totaal van slag, ik probeerde er achter te komen wat er was en hem vervolgens gerust te stellen. Ik zei: “ik zou mijn schoenen aantrekken, en er naartoe gaan je dochter heeft je nu nodig”. Hij zei me dat ik wel mocht blijven, zijn gevoel t.o.v. mij goed was en ook dat er mannen bestaan die wel te vertrouwen zijn....

Ik zei hem dat ik naar huis ging en zijn bericht wel zou afwachten. Even later in de auto kreeg ik een sms, hij zat in het ziekenhuis en wachtte op de resultaten van de scan en wenste me een goede reis.

Die avond thuis kreeg ik een sms, hij had de tijd in het ziekenhuis gebruikt om na te denken en zocht eigenlijk een rolmodel voor zijn kinderen. Hij dacht gezien mijn niveau dat ik dat niet zou kunnen zijn. Zijn kinderen hadden alles, eigen paarden, speelden polo en hockey en hij dacht niet dat ik dat kon. Ik sprong bijna uit mijn vel en reageerde met een sms vol woede en vuur, wie dacht hij wel dat hij was. De “sjieke” meneer ...... Hij reageerde met een bericht en nam zijn woorden terug en zei dat hij spijt had van zijn gedrag en sms, maar gaf aan dat hij eigenlijk al van te voren wist niet iets met mij te willen want ik woonde niet op max 10 minuten bij hem vandaan. Dit was zijn “eis” want hij wilde langskomen wanneer hij zin had en daar geen 1,5 uur of meer voor rijden.

Ik inmiddels half uit mijn vel belde hem op, laaiend was ik. Ik heb hem verslag gedaan van zijn gedrag en niveau van die middag, en zijn eigen woorden nog maar eens duidelijk ingewreven. De mooie aap kwam uit de mouw, hij bood zijn excuses aan, had zelf veel te veel problemen om op dit moment een relatie aan te gaan en hij kon een voorbeeld nemen aan vrouwen zoals ik... Zijn kinderen zijn volgens hem “probleemkinderen” zijn onder de aandacht van hulpverleningsinstanties omdat de zoon van 11 een wegloper is en de ander regelmatig moet worden opgehaald vanwege extreme ruzie’s met de moeder.

PPffff..wat was ik stiekem trots want, mijn kinderen waren die middag voor het eerst alleen thuis gebleven en hadden zo de tijd om samen slingers op te hangen voor hun moeder die de volgende dag jarig was en daarna hun zelf gekochte pizza’s op te eten...

Heel laat die avond kreeg ik nog een berichtje...van hem. Nogmaals excuses voor zijn gedrag en ik was het bewijs dat er nog bijzondere vrouwen bestaan. Ik heb alleen geantwoord: “ja dat klopt en ze wonen ook bij jouw in de buurt”.

Achteraf kan ik er smakelijk om lachen zo ontstond een nieuw lolmodel...nu veilig in een document op de pc en een nieuwe liet model liet niet lang op zich wachten...

Lees verder!

geplaatst door Wad63 - 7 reactieszondag 2 maart 2014

In love (II)

Een halfjaar sta ik nu op M4M. Toen ik aan dit rad van avontuur begon, voelde ik me een absolute beginner op het gebied van daten. En nog steeds. Foto's, profiel, irl, je kunt er geen peil op trekken. Hoogopgeleid, verleid, afgeleid, omgeleid en misleid, it's all in the game waarvan ik de spelregels niet helemaal doorgrond. Maar ik werk eraan!

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 5 reactieszondag 2 maart 2014

Not done

Ik schrijf deze blog omdat ik benieuwd ben naar jullie ervaringen/commentaar/advies.

Ik had een paar korte mailtjes uitgewisseld met een meneer.

Lees verder!

geplaatst door AnneM - 10 reactieszaterdag 1 maart 2014

Vorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl