Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 29 april 2014

One woman show

Ik was bij een concert. Kreeg een gratis kaartje van een vriendin. Was leuk. Een mooie gelegenheid om veel van haar vrienden te ontmoeten. Maar toen. Het optreden. Ik schrik. Ik wist niet wie het was. Een oude vrouw, licht op de been gehouden door resten van jeugdigheid, met te mooie tanden in een rimpelgezicht. Blond, met achter wijds krullende lokken en aan de voorkant dat dunne van haar leeftijd. Ook haar gezicht. Met dat bottige van ouder wordende vrouwen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reacties



zondag 27 april 2014

Lust in cyberspace

Lust in cyberspace

Ik heb net het beeldscherm tonggezoend/ getongzoend, maar het is een beetje een vreemde ervaring. Het knetterde wel, maar dat kwam niet door mijn onstuitbare passie. Ik miste toch het echte, wildverstrengelde werk.Bovendien is mijn tong zwaar aangeslagen. Maak jij je beeldscherm wel eens schoon? Ik duidelijk niet.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 4 reacties



vrijdag 25 april 2014

Even met jullie delen

Waarom, gewoon omdat ik blij ben en ongelofelijk veel bewondering heb voor een bijzonder sterke vrouw.

Lees verder!

geplaatst door Speurder - 3 reacties



donderdag 24 april 2014

Een date voor Koningsnacht

De tijd tikt weg. Nog één nachtje slapen dan is het zover: Koningsnacht. Om mij heen hoor ik de plannen van iedereen, die gaat met die, hij doet wat met haar en ik heb nog niks. Iedere keer word ik nerveus. Je hoort toch iets te ondernemen met zo’n evenement?

Lees verder!

geplaatst door Isla - 3 reacties



maandag 21 april 2014

Liefde is moeilijk

Als het ontbreekt, is het pijnlijk. Zo pijnlijk dat het hele leven op een laag pitje voortkabbelt, om maar niet te hoeven voelen. Of de stoppen slaan door. De bom barst. Het is oorlog. Groot of klein.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 1 reactie



zondag 20 april 2014

Vrouwenvisie: Third love, een boos-aardige reactie op Second love

Ze had het aangelegd met een getrouwde man. Correctie: hij voer met volle vaart haar drukke haven binnen en meerde bij haar aan. Net een lachwekkend kansloze relatie achter de rug dus dan worden bepaalde mensen een beetje roekeloos. Sommigen gaan, hartstikke verstandig natuurlijk, eens nadenken, maar zij niet. Ze is zo’n bepaald type. Even rust zoeken in onbezonnenheid. Als het maar spannend is. Dat ze voor geen meter matchten, boeide haar niet: communicatief tegenover zo gesloten als een een deur van een zwaarbewaakte gevangenis in Amerika. Lekker tegengesteld uitdagend toch?

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 4 reacties



zondag 20 april 2014

Over spelů.Hoe vreemd is dat?

Heel braaf stemmen we er eensgezind mee eens dat een tweede liefde ernaast niet mag. Maar hoe riëel is het ontkennen van overspel?

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 3 reacties



donderdag 17 april 2014

The Passion of Love

Goede Vrijdag, Pasen, ik heb er niks mee. Maar dat is van huis uit, terwijl het een mooi verhaal is om stil te staan bij de eindigheid van levens, liefdes en dates. En bij het afscheid dat eraan vastzit. Heb ik even pech dat afscheid nemen niet mijn sterkste kant is. Ik bedoel niet het afscheid dat tijdelijk is, waarbij een vlaggetje vrolijk in top blijft wapperen tot de volgende ontmoeting. Makkelijk zat: toedeledoki, dikke doei, see you, laters, smak-smak-smak en tot gauw! Nee, het gaat me om het definitieve afscheid, waarbij de vlag neergehaald en voorgoed opgeborgen wordt. Wat valt er nog te zeggen als het hoge woord eruit is, wat valt er nog te horen als er eindeloos naar elkaar is geluisterd, en wat valt er nog te zien als alles van alle kanten is bekeken? 't Is over en voorbij, draai je om en ga verder met je leven. In theorie. In de praktijk pakt het vaak anders uit.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 3 reacties



zondag 13 april 2014

Second Love

Ik heb het aangelegd met een getrouwde man. Is heerlijk. En ook veilig. Kom het niet te dichtbij. Dus geen gezijks met gevoelens. Wat je anders nogal snel hebt. Als je allebei vrijgezel bent. Maar, deze man speelt vals. Hij is niet open tegenover zijn vrouw. “Wat als ze wegloopt? Het is toch je veilige haven. Ik ga niet m’n huwelijk op het spel zetten. En m’n carrière. En m’n huis. En m’n hypotheek. En m’n kinderen”.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 6 reacties



dinsdag 8 april 2014

stappenplan naar ware liefde

Is het al wel eens wetenschappelijk onderzocht hoeveel stappen er nodig zijn om tot de zogeheten klik met een ander te geraken? Wat is het verschil tussen die klik en de daadwerkelijke ervaring van de overspringende vonk? Spelen er in dit geheel ook andere factoren een rol, zoals omgeving, tijdstip van ontmoeten en achtergronden en genetische aanleg? Ik laat hier buiten beschouwing welk stappenplan voorafgaat aan het ‘met iemand achterover/voorover op bed ploffen.’ Daar wordt verschillend over gedacht.*

Lees verder!

geplaatst door Isla - 1 reactie



dinsdag 8 april 2014

Is lang leven een risico?

Pas afgelopen zondag was ik in de gelegenheid om weer eens rustig te snuffelen in alles wat M4m ons brengt. Ik heb dan ook met heel veel belangstelling een aantal blogs gelezen en het blog van Liduina “Langlevenrisico”, sprak mij wel aan juist omdat het zo herkenbaar is. Ik heb daar dan ook op gereageerd, maar vind eigenlijk dat er wel meer op te zeggen is. Hier volgt mijn reactie daarop.

Lees verder!

geplaatst door Speurder - 2 reacties



zondag 6 april 2014

Liefde op de helling

Sla de krant open. Zie ik weer zo’n bericht. ‘Onderzoek heeft uitgewezen’. Alleen dat al. ‘Onderzoek heeft uitgewezen’. Heb ik het al gehad. Die triomfantelijke blik bij mensen die zo hun verhaal beginnen. Brrr.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactie



dinsdag 1 april 2014

Geen uitverkoop.

geen uitverkoop

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 3 reacties



Vorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl