Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 31 mei 2014

Mismatch

Mismatch

‘ Ik ga naar Moab, Utah, paardenpoep scheppen op een ranch.’ Moab is mijn heaven on earth. Het plaatsje zelf stelt niks voor, maar de omgeving is prachtig, de paarden zijn een lust voor het oog en een Italiaan daar maakt de lekkerste minestronesoep ter wereld.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 13 reactiesdonderdag 29 mei 2014

50 tinten deel 1…kinky

De bestseller van het afgelopen jaar om rode oortjes van te krijgen.

Lees verder!

geplaatst door Shirleyzaterdag 24 mei 2014

Schets II

Schets II

Middag. Slaapkamer. Hij ligt vredig op zijn rug op bed. Zij zit rechtop op de rand en steekt met wilde gebaren haar haren op, twee haarspelden in haar mondhoek.

Zij: “Heb je er nu al over nagedacht?”
Hij: “Waarover?”
Zij: “Over wat ik je van de week gevraagd heb.”

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 2 reactiesvrijdag 23 mei 2014

Hier aan de kust...

Hier aan de kust...

‘Je tong smaakte een beetje zout, als een aanlandig Zeeuws briesje.’ Niet ‘ Hoi, ken je me nog ? We zaten samen...’, maar meteen een licht erotische opmerking als binnenkomer. Mijn gebied van Wernicke heeft een directe verbinding met mijn oversized limbisch systeem waar o.a. mijn stoute gedachten huizen. Ik voelde de neuronen in mijn brein bijna knetteren in hun haast om contact te leggen tussen die twee delen. Pavlov zou trots op me geweest zijn: geef me woorden in combinatie met sensualiteit en in plaats van te kwijlen, krijg ik een taalorgasme.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 4 reactieswoensdag 21 mei 2014

The best, is yet to come.

geplaatst door Shirley - 2 reactieszondag 18 mei 2014

The Big Five

 

The Big Five

Een aantal jaren geleden heb ik aan een middenkaderfunctie geroken. Wegens geraniumgerechtigde leeftijden kwamen wat relaxte baantjes vrij . Omdat de klassen bomvoller werden en ik de leerlingen bij diverse lessen onder de tv moest parkeren, leek het me heerlijk om een aantal uren per dag mijn hoge receptieschoenen ( pumps waar vrouwen een moord voor doen, maar waar je niet op kunt lopen ) uit te schoppen, mijn benen ongegeneerd op de uitgetrokken, bovenste la van mijn bureau te installeren en onder het mom van in- opperste- concentratie- beleid- bedenken, mijn ogen te sluiten zonder dat ondertussen een lokaal verbouwd werd.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 2 reactieswoensdag 14 mei 2014

Daten. En snel vergeten.

Ja, moet weer denken aan die zangeres in dat vorige blog. Wat zong ze expressief. Wat kon ze prachtig intiem fluisteren. Of intens uithalen. Maar het was alleen maar geluid. Hoe ze daar stond de gepijnigde vrouw uit te hangen. Een bijzonder mens te zijn. Wijsheid uit te stralen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 9 reactieszondag 11 mei 2014

Eind-ex-amen

Eind-ex-amen

Morgen is het Black Monday. De gymzaal lijkt dan weer op een Big Snackzaak vol vrouwen in barensnood. Er wordt gepuft, gevloekt en gemopperd: het eindexamen is aangebroken. Mijn honderd nerveuze pubers persen kreunend hun opgedane kennis naar buiten.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 8 reactieszaterdag 10 mei 2014

Mijn tuinvriendje

De afgelopen tijd heb ik een groot deel van mij tuin op zijn kop gezet. Na de vervanging van 43 coniferen in de heg wat slechts een deel daarvan is, vond ik het aanpakken van de rest wel nodig.

Lees verder!

geplaatst door Speurder - 3 reactieszaterdag 10 mei 2014

Ochtendseks

Zomaar een zonnige vrije ochtend. Zo’n harmonieuze ochtend dat alles op een hele prettige manier in slow motion voort dobbert.

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 8 reactiesvrijdag 9 mei 2014

Love in the family

Elk weekend ga ik op bezoek bij mijn moeder. Elk weekend hetzelfde ritueel. Drie soorten gebak. Life is all about choices.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 7 reactiesdonderdag 8 mei 2014

Schets I

Zij: “Ik had je gistermiddag een watsepje gestuurd, maar dat heb je nog niet gelezen.”
Hij: “Is dat zo? Ik heb het helemaal niet gezien, sorry.”
Zij: “Ik zal je voortaan wel smsen dat ik je watsep.”
[ze glimlacht]

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 1 reactiezondag 4 mei 2014

de sauna date

 

Ergens in staart van de herfst, toen de takken van de bomen waaiden en de wind aan mijn auto rukte. Was ik op weg naar de sauna, perfect weer daarvoor. Ik was ook erg aan toe om even te relaxen.

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 6 reactieszondag 4 mei 2014

Spa blauw in een aangeschoten stad

Het liefst ga ik met de kop onder de dekens, of heb ik het maar heel ergens anders over, maar nu ik vorige week met veel bluf heb aangekondigd dat ik wel even een date voor Koningsnacht zou regelen, voel ik mij verplicht om te vertellen hoe het is afgelopen.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 2 reactiesdonderdag 1 mei 2014

Sex, Lies & Love

Mijn dochter was een paar weken geleden jarig en hield een feestje thuis. Acht tienermeiden van 17, 18 jaar bij elkaar, reden genoeg om je als vader niet te laten zien. Maar ja, ik woon bij mijn kinderen op kamers, dus moet af en toe van de voordeur gebruikmaken. Voor de beleefdheid groet ik het oogverblindende gezelschap (ik heb mijn ogen niet in mijn zak), waarop mijn dochter meteen begint met: "Kijk eens pap, wat ik van H. gekregen heb." En ze drukt me een boekje in handen met de titel 'Waar elke man aan denkt als hij niet aan seks denkt'. Gniffel, gniffel. "Goh leuk. Daar hebben ze nog een aardige omvang van weten te maken", probeer ik me uit de netelige situatie te redden. Iedereen lacht, maar niet om mijn bijdehante opmerking. "Kijk er maar eens in", giechelt mijn dochter. Blijkt het boekje tweehonderd witte onbeschreven pagina's te bevatten! Nog harder gelach. Daar sta je dan, met je goeie gedrag.
De toon is gezet in dit blog. Alles draait om seks. Alsof er niks anders is in de wereld. Weg met die romantische flauwekul. En we zeggen gewoon waar het op staat.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 12 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl