Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 juni 2014

Schets IV

Zomer, tuin, luie stoel, tafeltje, boek. Leeg glas en halfvolle fles witte wijn in koeler.
Zij met vriendin aan de telefoon.

Zij: “Vandaag ben ik heerlijk naar het strand geweest en dan moet de dag weer zó eindigen.

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 5 reactiesvrijdag 27 juni 2014

de weg...

geplaatst door Shirley - 5 reactiesdonderdag 26 juni 2014

HET GELUID VAN DE ZOMER

Het geluid van gierzwaluwen. Voor mij hoort dat bij de zomers die ik als kind met mijn ouders in Italië heb doorgebracht.

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 2 reactieszondag 22 juni 2014

BEL MIJ MAAR ALS JE ER NIET UITKOMT

Wonderlijk hoe handig een mens blijkt te zijn als er niemand anders is die iets voor je doet. Een paar keukenkasten in elkaar zetten? Ik kan het! Het duurde wel drie keer zo lang als bij een ander maar dat komt omdat ik de plaatjes niet goed begreep. Of de plaatjes waren gewoon niet duidelijk, dat kan ook.

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 4 reactieszondag 22 juni 2014

The missing link

The missing link

‘ Als ik het patroon van je trui mag natekenen, geef ik je ondertussen een gratis sessie.’ Het woord ' gratis ’ heeft een hypnotiserend effect op me, dus ik trok gretig het wankele, plastic stoeltje naar me toe, nam plaats en keek haar verwachtingsvol aan.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 6 reactiesvrijdag 20 juni 2014

GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO NOG

Ze waren met z’n drieën. Drie hummels van misschien nog maar twee weken oud, geboren in het huisje in onze achtertuin. Hun even oude broertje of zusje - het geslacht is nooit helemaal duidelijk geworden - was kort daarvoor op een hartverscheurende manier door een katachtige gegrepen. Zoonlief, toen nog een stuk jonger, had het voor zijn ogen zien gebeuren. Huilend en schreeuwend had hij nog geprobeerd het wurm te redden uit de klauwen van zijn of haar belager. Tevergeefs.

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 2 reactiesdonderdag 19 juni 2014

Schets III

Zon, stilte, klaprozen, een glooiende weide.

Zij: “Waarom kan het niet altijd zo zijn?”
Hij: “Wat bedoel je?”

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 2 reactiesmaandag 16 juni 2014

HEBBEN JULLIE DAT OOK?

Hebben jullie dat nou ook? Dat je denkt ‘had ik maar dit’ of ‘had ik maar dat’ nadat een date anders is afgelopen dan verwacht?

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 11 reactieswoensdag 11 juni 2014

De brandende vraag

geplaatst door Lion_Zion - 6 reactiesdinsdag 10 juni 2014

De eerste man in mijn leven…

geplaatst door Shirley - 9 reactiesmaandag 9 juni 2014

Datiquette: De Zevensprong

 

Datiquette: de Zevensprong

Er is door de jaren heen op Things-to-share en in blogs op deze site al vaak en veel geschreven over de onderlinge communicatie tussen Match4me-leden bij het zoeken naar liefde en potentiële dates. Met name het niet-reageren op persoonlijke of standaard interesseberichtjes is een bron van veel teleurstelling en ergernis voor degenen die hoopvol zitten te wachten bij hun virtuele brievenbus. Sommigen versieren zelfs hun postbus ter gelegenheid van Valentijns-dag in de hoop daarmee de nodige Valentino´s of Valentina´s als een sirene naar hun postvakje te lokken. En de oudere dames onder ons hopen daarbij natuurlijk op een look-a-like van Rudolph... (Nee, nee, niet 'the red-nosed-reindeer', maar die Valentino van het witte doek.)

Lees verder!

geplaatst door Philippa - 8 reactieszaterdag 7 juni 2014

Ambrosia, wat vloeit mij aan...

 

Hij was zo zwart als de gedachten van een depressieve pessimist. Hij hield zijn kop een beetje scheef en keek me met één oog priemend en onderzoekend aan. Hij peilde me; vroeg zich af of ik een mogelijke match was of in elk geval een waardige tegenstander. Hij oordeelde positief. Zijn klemmechanisme behoedde hem voor een val van mijn schutting toen hij zich plots uit zijn ineengedoken positie oprichtte, zijn bek opensperde en in gezang uitbarstte. Zijn blik was verwachtingsvol. Ik floot zijn deuntje na. Hij bracht variaties aan en ik volgde al zijn improvisaties. Een magisch moment. Hij knikte tevreden naar me en dook mijn klimhortensia in. Sindsdien hebben we een band, mijn merel en ik. Van hem heb ik geleerd hoe je contacten moet leggen: je roept wat in het wilde weg of je doet iets verbazingwekkends en een gelijkgestemde reageert. Zo simpel is het. Kan geen datingsite tegenop.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 7 reactiesdonderdag 5 juni 2014

Ontmoeting

Echt of namaak? We gaan er nog maar eens even mee door. De reacties op de vorige blogs geven er aanleiding toe. We hadden het over die zangeres. Die daar schaamteloos niks stond te wezen. En niemand had het door. Angstwekkend, hoor. Shit wordt goud. Bn-er worden. Zo simpel is het. Boetseren, beeldhouwen, zingen, schilderen, het maakt allemaal niet uit. Het verkoopt als een trein. Als ze het over 1000 jaar opgraven, schrikken ze zich kapot. Ja, wat is er nog echt?

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactiesdonderdag 5 juni 2014

niet verliefd

geplaatst door Shirley - 7 reactieswoensdag 4 juni 2014

Oud versus Jong

Regelmatig lees ik in blogs over wat oudere vrouwen die het jammer vinden en klagen dat de leuke mannen van dezelfde leeftijd vaak een wat jongere vrouw willen of in elk geval een vrouw die er jonger uitziet.

Lees verder!

geplaatst door Laura - 6 reactiesdinsdag 3 juni 2014

Macho man

Iedereen kent ’t concept: de macho man. Zowel zijn spieren als zijn hart zijn van staal, en de enige kwetsbaarheid die hij kent is zijn mannelijkheid.

Lees verder!

geplaatst door Lion_Zion - 1 reactiemaandag 2 juni 2014

Bevroren moment...

Er zijn van die dingen die je je hele leven bij blijven, wat er ook gebeurt. Tastbare, proefbare, voelbare herinneringen. Alsof al je zintuigen tegelijk hyperactief zijn en dat moment ergens wordt bevroren en opgeslagen door de hippocampus.

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 6 reactieszondag 1 juni 2014

50 tinten deel 2…domina.

geplaatst door Shirley - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl