Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 31 juli 2014

Gedachtenschrijverij, part 4

geplaatst door ddd - 2 reactiesdonderdag 31 juli 2014

Gedachtenschrijverij, part 3

Hoi Jan! Gefeliciteerd met jouw verjaardag! Dit is voor jou... Ah, kerel, nix te danken. Geniet er lekker van! Nee hoor, het is niet duur, het is Schots ;)

Lees verder!

geplaatst door ddd - 4 reactieswoensdag 30 juli 2014

Gedachtenschrijverij, part 2

Alweer een zware dag achter de rug. Gelukkig is het weer voorbij. Gauw een borreltje en dan maar eten. Mmmmmmm! Aubergine salade, schapenkaas, tomaat en lente-ui. Je denkt weer aan Ahmed en bent Allah dankbaar dat Hij Ahmed geholpen heeft met zijn winkel. Op jouw gezondheid, Ahmed!

Lees verder!

geplaatst door ddd - 2 reactieswoensdag 30 juli 2014

Gedachtenschrijverei

Vingt ans après...

Ik moest, plotseling, aan denken.... Ik weet het niet waarom... Oh, ja, ik weet het weer. Ik las iets over de trots om Nederlander te zijn en dat bracht terug, in de stoffige hoeken van mijn geheugen, een discussie die ik ooit heb gehad met een groep trotse Nederlanders. Het resultaat was een serie... gedachtenschrijverij.

Lees verder!

geplaatst door ddd - 8 reactiesmaandag 28 juli 2014

one night stand; oftewel: u moet de groenten van Hak hebben

One night stand

Oftewel: u moet de groenten van Hak hebben

Ze startte haar Jap. Check: make-up, extra lingerie-zwart- , haarborstel, creditcard, libido. Beu tot in haar knieën van conventies, blabla, fake smiles, afscheiden ( we houden contact ), nieuwe werkafspraken, oude, uitgebluste collega’s, klokwerk, salarisonderhandelingen, het slappe gelul alom, nou ja, alles eigenlijk wat het leven van een volwassene zo boeiend schijnt te maken.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 8 reactiesvrijdag 25 juli 2014

EEN EXTRA TANDENBORSTEL

Het was weer tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de verwarmingsketel. Half 9 ’s morgens, wel wat vroeg zo op mijn vrije dag, maar het kon maar geregeld zijn.

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 13 reactieszaterdag 19 juli 2014

Echt of namaak

Ik word zo zijdelings weleens betrokken bij het organiseren en samenstellen van tentoonstellingen. Dat is leuk. Met een paar mensen op zoek gaan naar onbekende en veelbelovende kunstenaars. Trouwens geen makkelijke opdracht. Kunstenaars zat, maar kwaliteit, dat is niet dik gezaaid. Ook moeilijk te vinden.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 6 reactiesdonderdag 17 juli 2014

De goed genoeg relatie

Nadat ik de blog van Shirley 'Aan alles komt een eind- This to shall pass' heb gelezen mijmer ik over wat je zoal aan teleurstellingen kunt verwachten in een relatie en dan heb ik het niet over het gedrag van de man in haar blog, met zo iemand zou ik ook snel klaar zijn.

Lees verder!

geplaatst door Laura - 7 reactiesdinsdag 15 juli 2014

Aan alles komt een eind-This to shall pass.

geplaatst door Shirley - 4 reactieszondag 13 juli 2014

Ze stond op, ik bleef zitten

Traditioneel zitten in een tram of metro is op tweepersoons banken die achterelkaar zijn geplaatst. Doorgaans met weinig beenruimte. Nu vind ik het helemaal niet prettig om naast iemand te gaan zitten. Vaak zie je heel veel tweepersoons banken bezet met één persoon en op hetzelfde moment heel veel mensen die verkiezen te blijven staan.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 9 reactieszaterdag 12 juli 2014

Pindakaas met stukjes noot

Een generatiekloof. Dat die bestond tussen mij en mijn ouders, een hele diepe zelfs, was voor mij duidelijk. Dat er zo’n kloof zou ontstaan tussen mij en mijn eigen kinderen…nee, dat zou ik nooit laten gebeuren.

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 3 reactieszondag 6 juli 2014

Proost!

Proost!

‘ Dan zeg je maar dat je de bijzondere vaardigheid hebt om je razendsnel aan het niveau van de leraar aan te passen, ’ was het advies van mijn vader. Ik was weer eens uit de les wiskunde verwijderd door De Pee. Vroeger hadden docenten nog klinkende bijnamen, een teloorgegane, ijzersterke typering. Deze dwerg had het altijd over worteltrekken, vandaar. Ik was er al aan gewend om zijn lessen dwalend door de gangen bij te wonen, maar nu was ik echt pissig. Hij had me een domme krentenmik genoemd, een bijtende bèta-opmerking. Het dom refereerde aan mijn kennis van zijn vak, kon ik inkomen, maar die krentenmik sloeg op mijn dertienjarige, onzekere puberkop vol jeugdpuistjes en mee-eters. Kinderzieltjes werden nog genadeloos vertrapt, er was geen psychisch- bijstandsteam, dyscalculie moest nog uitgevonden worden en Clearasil was onbekend.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 7 reactieszaterdag 5 juli 2014

Vervangbaar

geplaatst door Shirley - 4 reactieswoensdag 2 juli 2014

We komen er wel …op zijn tijd.

geplaatst door Shirley - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl