Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 30 september 2014

Lang lid

Er zijn momenten dat ik aan mezelf twijfel. Volgens de reclame is dat een goed iets. Mensen die twijfelen veranderen de geschiedenis, zo iets. Er staan dus mogelijk nog grote dingen te gebeuren in en om mijn leven. Ik droom er soms lustig op los: over mijn toekomstige lief; over het kampioenschap van mijn cluppie, over een wereld waarin de ‘haves’ niet ten koste van de ‘have-nots’ regeren, waarin integriteit en inzet meer worden gewaardeerd dan het feit dat mensen het voorrecht hebben dat ze met meer hersens geboren worden of aan een beter gedekte tafel opgroeien.

Lees verder!

geplaatst door Marcelvt - 5 reactieszondag 28 september 2014

Buitenbeentje

Ik ben een buitenbeentje. Op de plattelandsschool waar ik mijn eerste schooljaren doorbracht, werd ik buitengesloten omdat ik een ‘studiebol’ was. Mijn klasgenoten vonden mij bekakt... ik was de enige die geen dialect sprak. Wel haalde ik moeiteloos de hoogste cijfers, en stormde door de rekentaken als een gek omdat je vrij mocht lezen als je je werk af had. In de 3e klas kreeg ik er een zusje bij. Ze werd op een dinsdagochtend geboren en ik mocht even naar haar kijken in de wieg tussen de middag. Toen ik ’s middags weer terug kwam op school wilde ik de meester op een kinderlijke manier vertellen dat ik een zusje had gekregen. Zoals het hoorde, zoals de anderen deden. Op weg naar school oefende ik ‘meester, meester, ik heb een zusje’ en bedacht hoe ik daarbij heen en weer moest springen van kinderlijke opwinding. Maar helaas, het enige wat ik stijfjes kon uitbrengen, was ‘meester, mijn moeder is bevallen van een dochter’. Rare tekst, ik kon mezelf wel schoppen.

Lees verder!

geplaatst door Lynn2 - 6 reactieszaterdag 27 september 2014

“Sterke verhalen!”

geplaatst door Shirley - 4 reactieswoensdag 24 september 2014

Over ‘grote’ mannen en ‘kleine’mannen.

geplaatst door Shirley - 3 reactiesvrijdag 19 september 2014

BERICHT AAN PETERDEL (2)

Ha die PeterDeL,

Nou vooruit, ik zal nog wel even een reactie geven op je bericht.

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 1 reactiemaandag 15 september 2014

Mijn mooiste date

Mijn mooiste date was een afspraakje dat uitmondde in een vurige LAT-relatie van vijf jaar met heerlijke hoogten en akelig stille dalen. Wij troffen elkaar op de ‘grootste datingsite van Nederland’ in die moeilijk door te komen tijd voor veel singles, tussen Kerst en Nieuwjaar. God weet hoe we in contact kwamen daar. Ik woonde in Apeldoorn en hij in Den Bosch, en beide zochten we kandidaten in de buurt. Hij had liever een vrouw zonder kinderen want zelf had hij geen kinderwens. Ik zocht liefst een man met een beetje opleiding, die had hij niet. Toch raakten we met elkaar aan de praat, en het heen en weer mailen stemde ons allebei erg vrolijk. Op zijn foto’s zag ik een aantrekkelijk donker type alhoewel te mager naar mijn smaak. Op mijn foto’s zag hij een blond ding met een ondeugende grijns, alhoewel te weinig rondborstig naar zijn smaak. En op alle andere vlakken voldeden we ook niet aan het gewenste profiel… toch voelde het goed.

Lees verder!

geplaatst door Lynn2 - 8 reactiesmaandag 15 september 2014

Wat van ver komt

Wie wil ik vinden? Een van de hamvragen op je profiel. Ik heb dat vakje nu als volgt gevuld:
Lieve, bezige, intelligente, taalvaardige vrouw, iets jonger dan ik, niet te ver weg, liefst op fietsafstand (en nee, ik heb er nog geen elektromotor in), maar om de spoeling (excusez le mot) niet al te dun te maken: zeg maar ergens in de provincie Zuid-Holland. Utrecht of Amsterdam zijn bijvoorbeeld ook goed te doen.

Ik heb er al de nodige discussies over gehad. Verschillende malen heeft dat tot een aanpassing van dit tekstje geleid. De ene keer maak ik de zoekomschrijving iets breder, de volgende keer spits ik het wat meer toe, enzovoort. Vooral het zoekgebied is nogal aan wijzigingen onderhevig.

Onlangs kwam ik in contact met een dame uit het verre Maastricht, die andere schitterende Maasstad. Vlaaitje is haar nickname (niet meteen gaan zoeken want plaats en naam zijn gefingeerd, omdat de rest op waarheid berust). Een mooie dame, vier leuke foto’s en in haar teksten zag ik alleen maar raakvlakken. Zij voldeed volkomen aan mijn ‘Wie wil ik vinden?’, behalve dan die vermaledijde afstand.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 9 reactieszondag 14 september 2014

BERICHT AAN PETERDEL

Beste PeterDeL,

Wat ben je toch een nieuwsgierig mannetje!

Lees verder!

geplaatst door Monieki - 2 reactiesdonderdag 11 september 2014

Geschikt of ongeschikt?

Enige tijd terug was er zo’n reclamecampagne over de landmacht. Die reclame zag ik…ahum…. Uiteraard per ongeluk, terwijl ik naar een diepgravende documentaire over de miereneter zat te kijken.
Essentie van de reclame: geschikt of ongeschikt (bijwerkingen daar gelaten)

Lees verder!

geplaatst door Goos - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl