Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 oktober 2014

Grappige verhalen,

De leukste verhalen komen nog altijd uit mijn werk.

Ik prijs me gelukkig want heb de mooiste mannen onder mijn handen. Zelfbewust en open voor gesprek. Zelfs geen gene voor oppervlakkigheden.

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 2 reacties



maandag 27 oktober 2014

Alleen op vakantie als single

Jawel, deze keer een date met een van de mannen van match4me… Nee, ik zeg niet wie. Ik noem hem mijn non- date en er ging wel iets aan vooraf... Eerlijkheidshalve had ik hem ontmoet op Tinder. Eén van de concurrerende dating sites.
Ik zou op vakantie gaan en we hadden wel een soort klik… Ik meldde dat aan hem.

Lees verder!

geplaatst door Vonny



zondag 26 oktober 2014

Leeftijd

 

Leeftijd, een regelmatig terugkomend, vaak heikel, onderwerp hier op M4M, en iedereen heeft er zijn/haar eigen mening over. Sommigen zijn beledigd wanneer ze benaderd worden door 20 jaar ouder of 20 jaar jonger. Sommigen zeggen dat het ‘de natuur’ is dat mannen jongere vrouwen willen, en omgekeerd. Daar kom ik iets verder op terug.

 

Lees verder!

geplaatst door Lynn2 - 8 reacties



zaterdag 25 oktober 2014

De Little en de Hein díAlbert

 

Zo zijn er mannen die ik via het virtuele kanaal wel eens tref die met de overtuiging leven het bijzonder met zichzelf getroffen te hebben.
Aangezien mijn doorvragen de suggestie zou kunnen wekken dat ik de bouwstenen waarop hun overtuiging rust mogelijk in twijfel trek, lach ik slechts beleefd.
Immers waarom zou ik iemand een probleem aanpraten als hij het zelf niet zo ervaart?

Lees verder!

geplaatst door Goos - 6 reacties



zaterdag 25 oktober 2014

Wielrennend flirten

Het gaat goed met de fietsbranche. Veel singles doen aan wielrennen in hun vrije tijd. Althans dat staat op hun profiel vermeld. Bij die ‘wielrennende’ singles ga er ik vanuit dat ze niet de traditionele manier van verplaatsen van de man op weg naar het werk (broodblikje onder de snelbinders) bedoelen. Toch zou het zo maar kunnen. Onder de genoemde vrije tijdsbestedingen staat de optie (elektrisch) fietsen niet vermeld en woon-werkverkeer valt niet onder de CAO als werktijd dus is het toch echt vrije tijd. Met al die fiscaal aantrekkelijke fietsenplannen heeft menig werknemer een reservoir van fietsen aan kunnen leggen. Velen hebben dan ook wel een sportieve fiets. Dus dat wielrennen als vrije tijdsbesteding zal wel kloppen.

Lees verder!

geplaatst door Roelie - 1 reactie



donderdag 23 oktober 2014

Codetaal

In profielen duiken bepaalde woorden met regelmaat op. Samen een glaasje wijn drinken. Voor elkaar koken of ‘Ik wil voor jou koken’. Je zou toch zeggen dat een relatie niet bestaat uit het veel samen een glaasje wijn drinken. Dat is immers vragen om problemen. Glaasjes worden flessen en van alcoholisme word je lelijk. Bij dat koken fantaseer ik over een grote professionele keuken met veel hulpmiddelen.

Lees verder!

geplaatst door Roelie - 6 reacties



donderdag 16 oktober 2014

Zelf

Echt jezelf durven geven. Zo dat je jezelf kwijtraakt. Hola, dat klinkt wel erg eng. Maar, valt mee. Het enige wat je kwijtraakt is bewaking, controle, bewustzijn.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 7 reacties



dinsdag 14 oktober 2014

Te mooi om waar te zijnÖ

Na 22 jaar huwelijk en inmiddels een jaar gescheiden… was ik ondertussen geworden tot een happy single moeder met twee kinderen van 17 en 12 jaar. Zelf ben ik 54. Het werd weer eens tijd. Een man in mijn leven zou het geheel toch wat completer maken.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 9 reacties



zondag 12 oktober 2014

Vanmiddag heb ik een date

“Als museumbezoek tot je minder goede eigenschappen behoort, ga je dan vanmiddag met me mee naar het Singer in Laren?”


“Ik sta op het punt om naar de sauna te gaan, mag het ook morgen?”


Met deze openingszetten ontstond een weekje geleden een geanimeerde mailuitwisseling tussen mij en een man van een andere datingsite waar ik me net had ingeschreven bij gebrek aan actie hier.

Lees verder!

geplaatst door Lynn2 - 5 reacties



woensdag 8 oktober 2014

Uw vlucht vertrekt over...

‘Mama, ik heb de camera bij de voordeur geïnstalleerd, maar beter duik je even onder. We maken ons zorgen...’

Ieder avontuur kent een begin. Zo ook dit avontuur.

Lees verder!

geplaatst door Aine - 2 reacties



zondag 5 oktober 2014

Gaslighting

Het valt mevrouw B. op, dat tijdens de 3 blije dagen van M4M, er opvallend meer reizigers de trein pakken.

Lees verder!

geplaatst door Goos - 9 reacties



zondag 5 oktober 2014

Save my Soul

SMS Save My Soul

Alhoewel mevrouw Goos gister niet echt in een feeststemming verkeerde en ze al eindeloos geappt had dat het wat later zou worden, schoof ze na veel 5’en en 6’en toch bij 2 vriendinnen aan.
Na een paar koppen koffie ging het wel weer met mevrouw Goos en dus vertrokken ze richting feest.
En wat voor een feest:

Lees verder!

geplaatst door Goos - 6 reacties



zaterdag 4 oktober 2014

De bruiloft,

geplaatst door Shirley - 6 reacties



donderdag 2 oktober 2014

Knikkende knieŽn

Hij, man in bonus, had met haar afgesproken op zaterdagochtend, elf uur. Dan konden ze samen iets leuks gaan doen. Hij had van zijn professionele coach, iemand die altijd bij het vermaarde bureau Anne Duit had gewerkt maar onlangs een eigen praktijk was begonnen, als advies meegekregen toch vooral iets te gaan doen. Dus niet suf aan een tafeltje bij een kop koffie een ‘sollicitatiegesprek’ afwerken, maar echt iets gaan doen. “Een strandwandeling, een stuk fietsen, naar een concert, you name it, maar ga iets doen”

Lees verder!

geplaatst door Yar - 9 reacties



Vorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl