Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 9 januari 2015

Car<->Date

Zeg nu zelf ? Zo'n titel klinkt toch beter als "auto <->afspraak"?

Hèhè, het is weer vrijdag en de kop van het jaar is er af met de eerste werkweek weer achter de kiezen. Natuurlijk heb je de nodige zaken weer afgehandeld maar vragen andere je onverwijlde optimale aandacht... Jawel...

Een nieuwe lease auto uitoeken :-) Leuk natuurlijk !

Als vrouw ben ik wel geïnteresseerd in een mooi ogend blinkend vervoermiddel dat me comfortabel van a naar z brengt maar het stelde me gelijk voor het keuze probleem : wat vind ik nu belangrijk en waaraan moet dit vehicle voldoen ? Gelijk schoot mij de vergelijking met het vinden van een juiste partner via de datingsite binnen.  Waar moet ie aan voldoen ?  Wat beeldspraak :-)!

Graag mooi ogend (gespierd en niet teveel  "afdakje"..), blinkend (gave huid), robuust (groot en stevig), energiek (de nodige cillinders, pk's oftewel KW) de nodige pit dus turbo uiteraard en geen slome starter op wat voor gebied dan ook :-))  Qua accesoires natuurlijk de nodige wensen : zonnedakje (behaard), verwarmde stoelen en buitenspiegels (warm lijf, handen en voeten), bi xenon verlichting met adaptieve bochtenverlichting(kortom mooie ogen waarin de emoties zich weerspiegelen :bedroom eyes :-)), grote bagage ruimte met variabele laadvloer (heerlijke armen om in weg te zinken), multimedia systeem (warme sonore aangename stem), navigatie systeem (slim met goed oriëntatie vermogen), camera assistentie systeem (zelfstandig en anticiperend), lederen interieur (leuk gekleed), afneembare trekhaak (zo nodig draagt hij jou en al je spullen).

Zo kan ik nog een tijdje door gaan en ja, net zoals er veel merken en soorten zijn bij auto's is het een heel gepuzzel om tot de juiste keuze te komen...zo ook met 'n date ?  Tja ga ik voor die mooi gelijnde super snelle, bijna niet te betalen, bolide die je toch nooit alleen zult houden of...voor de degelijke betrouwbare, overname waardige (houden dus !) maar saaie...Lees verder Dat laatste ?  No way José !

Je ziet jezelf al scheuren over deze aardbol terwijl je liefdevol en vol passie de bochten neemt (van de weg of het leven ?).  Wordt het een Jaguar E type, Corvette, Ferrari, Audi of Mustang Shelby...?Allemaal mooie snelle auto's met schitterende lijnen...smachtend neem je plaats want ja, je wilt uiteraard minimaal een proefrit maken....

Jee 't lijkt steeds meer op...daten...keuzes te over ...maar welke en waarom ?


geplaatst door Kiara - 5209 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl