Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 21 januari 2015

Daten: beginnen met gelijkgestemden vinden

Zo ligt het voor mij niet. Het is toch meer ze verrassenderwijs tegenkomen. En dat er dan ruimte is om echt met elkaar in de stroom te komen van waarin je elkaar raakt. En van daaruit ook de volle ruimte is welke vorm het vindt. Daar heb je niks over te zeggen, en dat is dan ook het mooie om zonder terughoudenheid te kijken waar het heen gaat. Ik ben dus niet zo van de labels en de lading die op begrippen als relatie liggen. Het gaat mij echt om de de weerklank, die er op een bepaald moment ontstaat. Dat er op een of andere manier iets in het midden ligt, wat je echt samen bent en leeft. Een soort omarming. Daarin krijgt die alleenheid juist een prachtige dimensie. Vind die uitspraak van je 'in feite ben je altijd alleen, ook in een relatie' toch ook wel verwijzen naar iets gebrokens. Zit ook iets in van fatale berusting. Terwijl die doorvoelde alleenheid, juist in het samen, nu precies de werkelijke liefde is. Ik ga niet voor minder. Zou ik ook niet eens kunnen.


geplaatst door Parlante - 4572 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl