Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 17 januari 2015

Een jonge blonde god

Een jonge blonde god.
Okay, ik ben leuk, ik ben best leuk, slim, intelligent, ondernemend…….. Mijn oog werd getrokken door een jonge blonde god die regelmatig mijn profiel bezocht. Ik ben niet zo goed in leeftijd schatten. En ik word zonder arrogant te willen zijn nogal eens jonger geschat.
En ja, na een paar dagen een knipoogje van deze jonge god. Dertiger?? En ik inmiddels toch wel 50 plus. Wat moet deze man van mij? Ik bedoel volwassen was hij wel. Hij laat een berichtje achter: “Ik vind je een hele mooie dame”.
En ik: “Ik vind je een mooie jongeman”. Ik heb één eigenschap, meerdere trouwens. Ik ben heel nieuwsgierig. Na wat berichtjes heen en weer te hebben gestuurd, waarvan de strekking was dat hij me zo aantrekkelijk vond, begonnen bij mij de twijfels toch wel de overhand te krijgen. En alarmbellen. Wat wilde deze jonge blonde god van me. De nieuwsgierigheid overwon.
We wisselden skypenummers uit. Hij wilde contact met me. Hij wees me op een Facebook-pagina met zijn naam. Hij was groot in alle opzichten vertelde hij. “Ik wil je mijn heerlijkheid in alle glorie laten bewonderen.” Tja, wat moest ik daar nu weer mee. Ik heb bedankt voor de eer om deze goddelijkheid verder te aanschouwen. Deze hele seksueel getinte uitwisseling bleek zakelijk te zijn. Ik was in contact gekomen met een heuse gigolo. Want, zo vertelde hij met een hele jonge stem… een hoge stem, … een zenuwachtige stem, hij had geldproblemen. En wilde bijverdienen.
Deels werkte dit hele verhaal op mijn toch ietwat saaie zondagmiddag op mijn lachspieren. Als ik dit aan mijn vriendenkring zou vertellen… wie zou me geloven??? Gedachten flitsten door mij heen. Mijn moederhart won het. Ik heb hem geadviseerd zijn geldprobleem onder de loep te nemen en mogelijk op een andere manier te werk te gaan. Zeker de vraag of ik zijn heerlijkheid wilde zien, had mij in ieder geval doen afknappen. Het ging me allemaal iets te snel. Al zou ik al belangstelling hebben. Al zou ik willen betalen voor seks.. al was het dan met een jonge god…. Ik hou van direct, maar te direct… nee. Dus ik gaf hem het advies het spel wat meer te spelen en niet meteen zijn kruit te verschieten. Letterlijk en figuurlijk. Ben benieuwd hoe het hem is vergaan. …..
Oh ja… nee, hij stond niet op deze site….


geplaatst door Vonny - 2201 keer gelezen

beoordeeld 2.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl