Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 28 januari 2015

Jong verleidelijk sensueel…gevaarlijk voor je reputatie

Onverwachts kreeg ik via een andere site een berichtje: Of ik hem in mijn woonstad wilde rondleiden in ruil voor een etentje. Een glimlach krult mijn mond -ik ben gek op verrassingen- dit haalt me uit mijn comfortzone en ik word er namelijk heel creatief van. Ik schrijf hem terug dat deze site niet een dating-site is maar dat ik hem natuurlijk wel de stad wil laten zien.

Uiteindelijk is het bezichtigen van de stad er door omstandigheden niet van gekomen maar het etentje sneller dan verwacht wel.

Ik zie hem zitten, netjes wachtend tot ik er ook ben. Samen eten is altijd leuker. Hoe charmant en gezellig ik ook ben, hij kreeg wel in de gaten dat hij geen type was voor mij. “Jij moet een markante man hebben!” Was zijn devies. ”Of eentje met een bijzonder beroep of hobby.” Alsof hij mij iets nieuws vertelt. In elk geval weet hij meteen waar hij staat…dan hebben we daar in elk geval geen miscommunicatie over maar wel een keer een gezellig dinertje.

Even over markante mannen… Ik heb een goede vriend. Een markante man. Laat ik hem hier voor het gemak even Mark noemen, Mark van Markant. Oorspronkelijk ken ik hem zakelijk maar gaandeweg zijn we vrienden geworden. Ik vind hem een boeiende man in zijn manier van denken en boeiend in zijn uitspraken. Zo zijn z’n relaties met vrouwen ook boeiend. Hij is leraar op een opleiding waar de jonge studentes binnen wandelen. Sommigen herkent hij nog van de oudere zussen die hen voorgingen, de een nog mooier dan de ander. Je voelt hem al, zo mooi dat je bloed ervan gaat borrelen. Heerlijk…. de warmte die het geeft bij het zien van frisse schoonheid.

Tijdens een van onze etentjes vertelde hij mij een onvergetelijke voorval met een van zijn studentes lang geleden. Ik noem haar Trees. Ze zat bij hem in de klas. Doordat ze al 2 keer was blijven zitten had ze een meer volwassen uitstraling dan de rest. –Als je snapt wat ik bedoel-. Ze zat, voorin de klas, een beetje makkelijk achterover hangend op haar stoel. Haar benen iets uit elkaar zodat het korte rokje ruim blik gaf op haar benen.

Haar bewegingen volgend zag hoe zij zich bukte om langzaam een appel uit haar tas te pakken. Tijdens het bukken kreeg hij –Mark dus - ruim zicht op haar borsten die hij tot op haar navel kon bezichtigen. Haar benen gingen heel langzaam over elkaar, elke beweging kon goed gevolgd worden en er was goed zicht op alles. De combinatie van de korte rok, de aanblik van haar borsten en de zelfverzekerde manier waarop zij haar appel at. “En daar stond ik dan! Voor de klas als leraar van 24 jaar oud! Daar had ik toch geen verweer tegen?” En zijn handen reiken quasi wanhopig de hemel zijn ogen theateraal wegdraaiend. “Ik ben toch ook een mens!” En ik begin smakelijk te lachen want hij zal ongetwijfeld een jonge knappe man zijn geweest. Een prooi waar jonge femmes fatales hun krachten kunnen oefenen. Gelukkig heeft hij heel veel zelfbewustzijn. En hersens in zijn kop.

Dit soort vrienden zijn kostbare geschenken voor mij in elk geval. De humor en visie en zijn inzicht geven mij inspiratie. Op sommige markante man-mensen, kan ik maar beter heel zuinig zijn. Eén verkeerde handeling kan het verlies van een kostbare vriend zijn. Want sommige grenzen worden niet overschreden.


geplaatst door Shirley - 5121 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl