Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 10 januari 2015

SEXY and ROCK&ROLL

 Luisterend naar Q music waarin de meest gedownloade 30 liedjes van de week werden genoemd was er ook het lied : “Sexy als ik dans":-)
Ik legde net de laatste (naai)hand aan mijn, als ik het zeggen mag, bijzonder mooi afkledende (= slanker makende) zwarte catsuit voor vanavond ofschoon ik in dubio stond of ik toch niet die mooie zwarte, ietwat doorzichtige bloes met uitdagende open rug op mijn nieuwe zwarte strakke leren broek zou aandoen ?

Van ’t hoogste belang is de juiste lingerie onder je outfit zoals wij dames weten nietwaar ?
Een mooie zwarte kanten body met lange mouw is eigenlijk niet bedoeld voor kleren er over heen en als je die kleren dan uitdoet tijdens een “knuffel”date dan is dat wel mooi maar ja… je wil ook niet met punttieten over straat zou mijn vriendin zeggen.
Mmm…..maar als ik dans dan gaat mijn bloed sneller stromen…. Zwoel en heupwiegend bij opzwepende soul of reggae ritmes tot salsa, sirtaki you name it …dan is de dansvloer mine en in mijn superogende outfit voel ik me….Ja…. zeker….
Sexy and I know it :-)

Of mijn date knuffel gehalte heeft moet ik nog uitvinden….Maar dansen zal ik en zoals Ed Sheeran zingt :
Take me into your loving arms
kiss me under the light of a thousand stars
place your head on my beating heart
I’m thinking out loud
Maybe we found love right where we are …..
Genieten zal ik – one way or the other – hoop dat jullie allemaal ook n fijne avond hebben en tot blogs’ :-)

 


geplaatst door Kiara - 4665 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl