Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 6 januari 2015

TO BLOG OR NOT TO BLOG? That is the question...

Mijn laatste (overigens “mislukte”) date meende dat ik nog niet ontdekte literaire gaves zou hebben. Mijn date was in zoverre mislukt dat hij alleen maar wilde feestbeesten zoals hij het uiteindelijk noemde en vooral geen echte relatie wilde – beetje afstemming vooraf was natuurlijk fijn geweest.

Je komt er uiteindelijk wel achter in de loop van de tijd of de wederzijdse verwachtingen wel “matchen”. Niet dus maar goed een snaar in mij was wel geraakt… Toen bedacht ik me dat het “weg” schrijven van je gevoelens, emoties, kortom alles wat je bezig houdt vaak ook in therapeutische settings wordt gebruikt en… werkt in het kader van verwerking van het doorgemaakte.
Na het doorlezen van diverse blogs waag ik me nu op dit pad.
Je krijgt verhalen (blogs) met ongelukkige afloop en door er over te schrijven verwerk je het met ook misschien wel het idee dat je anderen ermee helpt? Beetje altruïstisch?
Verhalen met een happy end zijn few and far between want zeg nu zelf…? Als je je liefde hebt gevonden wil je van elkaar genieten en ga je er toch geen blog over schrijven?
Wordt mogelijk vervolgd afhankelijk van mijn dating succes?


geplaatst door Kiara - 4341 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl