Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 16 februari 2015

Daten, een onbeleefde beleving II

Ja, toch verwonderd over het feit dat zo weinig mensen zich herkennen in dat niet reageren op berichten. Terwijl ik weet dat het aan de orde van de dag is. Trouwens, mijn niet reageren geldt alleen nikszeggende berichten als ‘ik vind je profiel leuk’ en lege interesse-berichten. Neem dan even de moeite voor een persoonlijker bericht. Ben je niet-betalend lid en je kan geen initiatief nemen, word je toch alsnog betalend lid? Als iemand je echt raakt. Als dat al teveel is.

Ben je betalend lid en je stuurt desondanks lege interesse-meldingen, dan is het al helemaal klaar. Joehoe, hier ben ik, is voor mij niet genoeg. Zeg dan waarom je schrijft. Waarom je interesse hebt. Lever een ingang, een aanknoping. Anders wordt het zoals de meisjes in de disco. Op een rij mooi staan te wezen. Tot de mannen reageren. Met geniale openingszinnen als: Kom je hier vaker? Ja, daar knap je van op, zeg.
Als je het van de mannen moet hebben met hun briljante ingevingen en oprispingen. Dan zou ik zeggen, vrouwen, kom op met die knuppels in het hoenderhok. Uitdagendheid, waagstukken, je nek uitsteken. Ik heb de vrouwen daarin hoger staan dan de mannen. Zijn toch wat angsthaziger. Dus bij deze een oproep aan de vrouw. Gooi de beuk erin. Laat je raken en toon dat in scherpe profielen en open, frisse, heftige en wat mij betreft meer sensuele reacties. Het is me allemaal te voorzichtig. Kom op. Het is anoniem, en wat heb je te verliezen. Laten we er een feest maken hier op deze site. De haren los, de zielen bloot. En elkaar vinden in wat ons werkelijk raakt.


geplaatst door Parlante - 4658 keer gelezen

beoordeeld 3.71/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl