Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 5 februari 2015

Daten, een onbeleefde beleving

Als iemand mij mailt, en het is een mail die mij helemaal niets doet, reageer ik vaak niet eens. Ik vind dat ook precies de heerlijke code van digitaal daten. Bevrijd van allerlei beschavingsregels en beleefdheidsvormen. Gewoon eerlijk, helder en duidelijk. Als ik niet terugschrijf heb ik geen belangstelling. Part of the game. Hoef ik nog niet nog eens apart mede te delen. Of de afwijzing te verantwoorden. Wordt het toch al gauw een soort gratis psychologisch consult. Nee, je bent elkaar niets verplicht. Als het niet overkomt, hup naar de volgende. Tot iemand me pakt, met nu net die frisse mail. Dan reageer ik. En zeg ik ook onmiddellijk waarom. Soms voldoende om direct een ontmoeting te arrangeren. Dat valt dan ook zelden tegen. Wat dat betreft is tekst een betere screening op kwaliteit dan een foto. Waarin wat ze zeggen vaak ook nog eens minder belangrijk is dan hoe ze het zeggen. Daar zit zoveel in. Zoveel toegang, beweeglijkheid, eigenheid. Al hebben ze tien zeilboten, kids, een open haard, dat maakt dan niks meer uit. Nou ja, er zijn grenzen. Maar het hele daten, ik vind het fantastisch. Ontmoetingen met allerlei interessante mensen, geselecteerd op tekst. Vaak mensen die ik normaal nooit tegen zou komen. Altijd intens en waardevol. En wie blijft die blijft. Dat gaat ook vanzelf.


geplaatst door Parlante - 5241 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl