Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 7 februari 2015

DOLCE FARNIENTE

 Deze periode van het jaar heeft ook zo zijn charmes. Ik stort me op het maken van het foto album van onze jaarlijkse “kids/mum” vakantie. Ik noem het liefkozend samen herinneringen bouwen want daar gaat het om voor mijn gevoel. Mijn dochter noemt het “sharing is caring”. Kortom het gaat niet om bezittingen, materie maar om het samen beleven en delen.
Die guitige ondeugende lach van je dochter bij het vals spelen met kaarten, de stomme streek van je zoon die goed afloopt of het samen dollen aan het strand met beach volleybal en iedereen tegen je roept “gogo mum” als ik met mijn ontzaggelijke lengte tegen die lange slungels speel…maar ’n drive om te winnen !!!
Doet me denken aan de tijd dat mijn dochter nog basketbal speelde. We hadden éénmaal per jaar (niet meer goddank )een toernooi dat heette “KILO”oftewel “Kids loose”van ouders tegen de kids. Nou menig ouder ging uit zijn dak (ik incluis natuurlijk) dus…de nodige blessures maar niettemin gigantische lol met zijn allen.
Nu studeren en werken mijn kinderen allemaal en zijn deze jaarlijkse vakanties heel kostbaar in meer dan een opzicht. Deze zondag is een dolce farniente toen ik de foto van de mooie kleurige lege hangmat zag bij strijklicht…..einde van de dag….Weekeinde weer zo snel voorbij en ergens zingt Blöf “alles is liefde “….
Heerlijk…dolce farniente…. In deze jachtige tijd….


geplaatst door Kiara - 4494 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl