Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 19 maart 2015

Kalverliefde II

Ja, ja. Dat ’Boer zoekt vrouw’. Heb er al over geschreven. Natuurlijk wel heerlijk om naar te kijken. Het liefst met een heel stel. Mensen vinden het altijd leuk samen met mij. Door mijn heftige kreten en uitspraken, vol in m’n emotie. Soms duik ik gillend in de bank omdat ik het werkelijk niet meer aan kan zien. Als ze elkaar gaan kussen bijvoorbeeld. Brrr. Of als ineens die handjes bij elkaar komen. Arrrggh. En hij vervolgens z’n hele stal met gevoelens openzet.

Blije ogen, rode konen. Dartel de wei in, gekke lentesprongen. Licht broeierig in de broek. Maar ook direct de tentakels om haar heen. Van die kleverige octopusarmen. Je weet dan al dat het mis gaat lopen. Dat het als dunne stront door hun vingers gaat glippen. Bij al die mannen. Ook hier weer de kwetsbare wezens. De bange kinderen. Behalve Jan en hoe heet ze. Die passen wel bij elkaar. Willen gewoon een gezinnetje. Geen gelul. Is een goeie deal.


geplaatst door Parlante - 4606 keer gelezen

beoordeeld 2.1/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl