Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 20 maart 2015

Tegenpolen

Tegenpolen

‘Daten’ levert meer op dan uitsluitend ontmoetingen. Veel meer. Zo word ik door mijn ontmoetingen in ieder geval geïnspireerd om daarover te schrijven. Ik had nog nooit een gedicht of iets wat daar op lijkt geschreven. Niet echt.

Ik krabbelde weleens wat. Letterlijk soms om de kronkels in mijn hoofd vorm te geven. Ik schrijf vanuit mijn hart, en soms ontstaat er dan iets waarvan ik denk….. ja.. dit zou wel iets kunnen zijn. De ene keer met humor, de andere keer wat serieuzer. Eén van mijn eerste gedichten is het gedicht ‘verkeerd verbonden’, dat op de site staat van M4M. Ik heb daar diverse reacties op gekregen. Zowel negatieve als positieve. En ook buiten M4M. Mensen die het zagen als een stel woorden en er verder niets bij voelden. ‘En wat zegt dat over hen?’, bedacht ik me later. Een hoog ‘candlelight gehalte’. Reacties als: “Wat een pijn en verdriet”. Ieder haalt er iets anders uit of ook niets. Iemand vroeg me laatst of ik ook iets vrolijks kan schrijven. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik dat kan. Wat ik schrijf, ontstaat min of meer. Onderstaand gedicht is ook zo ontstaan. De dag nadat iemand het NOS Journaal wilde ‘kapen’.

Tegenpolen
Ja je hebt gelijk.
Gister was een rotdag. In alle opzichten.

Een rare wereld.
Jouw wereld.
Mijn wereld.
Eén wereld.
Dezelfde wereld.

Jij speelt mee.
Ik speel mee.
Tot op zekere hoogte.
Jouw hoogte.
Is een dieptepunt.
Een dieptepunt voor mij.

En toch alleen.
Ik ga mijn eigen weg.
Jij volgt je eigen weg.
Een weg die niet meer samenkomt.

Geen samenzijn voor ons.
Geen samenzijn.
Geen wij.

Intens.
Jouw wereld.
Mijn wereld.
Is niet de jouwe.
Niet de onze.
Tegenpolen trekken elkaar aan……

N’oubliez jamais
https://youtu.be/_--70tBGBbI

 


geplaatst door Vonny - 2620 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl