Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 11 mei 2015

Date in het Kralingse Bos

Date in het Kralingse Bos.
Een jaar na mijn scheiding ben ik het zat, ik wil weer een man in mijn leven. En eerlijk gezegd , ik wil wel weer eens seks. Met mijn 45 jaar is het stappen wat minder geworden en om nou een man op te pikken uit de kroeg. Ik besluit me in te schrijven op een datingsite en gewoon eens te zien wat er op mijn pad komt. Alleen dat is al een wereld op zich. Flirts van alle kanten. Een aantal gaan meteen al opzij. Ja kritisch zijn we wel.


Ja en dan. Deze lijkt echt lief, leuk en aantrekkelijk in willekeurige volgorde. Hij is 1.95 en ik kan er niets aan doen. Mijn fantasie slaat op hol. Zou hij overal zo groot zijn… Mmm. Hij is fan van de Golden Earring en ach, waar gaat het over. Hij is aantrekkelijk, avontuurlijk en dat is nou net iets waar ik aan toe ben. Toch ben ik best nog onzeker. Na een eerste berichtje van hem meld ik dat ik op vakantie ben en dat ik daarna wel eens contact met hem zal opnemen. Hij reageert met: bel me maar als je terug bent met achterlating van zijn telefoonnummer.
Ik stuur hem nog een berichtje dat ik toch wat rustig aan wil doen, met achterlating van mijn telefoonnummer. Prompt belt hij. Vertel hem eerlijk dat ik nog niet zo lekker in mijn vel zit. We bellen, we mailen. Ik krijg elke morgen een lief smsje. Ik word verwend. Ik voel me begeerd. Weet niet wat me overkomt. Hallo schoonheid, fijne dag. Hé mooie meid, welterusten. Goedemorgen lekker ding, het wordt een warme dag. En dan hebben we elkaar nog niet eens gezien. Ik weet niet wat me overkomt. In mijn huwelijk was sms-en al niet gebruikelijk en als we dat al deden was het min of meer zakelijk. Zo van: “wil jij alsjeblieft nog even groenten halen?”
Ik vind het ook heerlijk om met hem te bellen. Hij heeft een mooie donkere stem. Na een week bellen maken we een eerste afspraak. Voor dinsdag 19 augustus.
Hij blijft echter aandringen of we dan zondag toch geen afspraak kunnen maken. Al is het maar een uurtje. Ik laat me overhalen. Hoe kan ik hem weigeren. Ik laat me helemaal inpakken. En wat is het een heerlijk gevoel om door deze heerlijke man begeerd te worden. Ik laat het me gewoon allemaal gebeuren. En eigenlijk….. ja een uurtje… ik kan die zondag ook echt niet want ik vier de verjaardag van mijn zoon.
Vrijdagavond. Een smsje. Ben je nog wakker schat? Ik: ja. Hij belt nog even. We praten serieus, maken grappen. Zijn nieuwsgierig naar elkaar. Ik vind het ook wel heel spannend worden.
En dan is het zondag. Ik sta vrolijk en een beetje opgewonden van de spanning op. Hoe kan dit??? Dit is mijn eerste date?? Het is bloedheet en we hebben afgesproken in het Kralingse Bos. Wat moet ik aan? Ik besluit tot een eenvoudig zwart jurkje. Wat is wijsheid of moet ik juist niet wijs zijn en me laten meeslepen…. Een uurtje in het bos en mijn leven staat te schudden op zijn grondvesten. Ik ben op tijd en om één uur gaat de telefoon. “Ik ben er schat, waar ben jij ?” Ik kijk om me heen en zie ineens een man achter een auto aan de overkant van de straat. Ik loop in trance naar hem toe. Hij strijkt de lok uit mijn gezicht en kust me. Een kus die ik niet zal vergeten. Daar staan we aan de rand van het Kralingse Bos te zoenen als pubers. Ik kan alleen maar denken hoe lekker het is. Mijn lichaam doet zijn werk.
En toen werd ik wakker. Nee natuurlijk ging het zo niet. We gaan wat drinken. Oogcontact. Gek doen alsof we elkaar al jaren kennen. Gezellig. Het was kort dat uurtje. Wel even een goed moment om af te tasten om te weten of een vervolgafspraak zin heeft. Die we al gemaakt hadden.
De eerste date na 20 jaar huwelijk… die vergeet ik nooit meer. Welkom in datingland.


geplaatst door Vonny - 2860 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl