Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 25 mei 2015

De godin die nooit zal komen

Gek hè? Ik sta al heel lang op de site, ben helemaal niet bezig met relaties en toch blijf ik erop staan. Goed moment voor bezinning waarom. Nou, ten eerste vind ik het uitermate boeiend. Het ontmoeten van nieuwe mensen, puur op basis van tekst en foto. Foto is bij mij het minst belangrijk. De tekst, ja, daar gaat het om. En dan kijken wat me pakt. Soms komen er ontmoetingen. Nooit nerveus. Omdat ik het nooit aanga met verwachtingen. Totaal ontspannen zo’n gesprek in ga. Nieuwsgierig hoe het zich ontvouwt. Hoe het gaat. Altijd vanzelf. Dat is mooi. Heb nooit een geforceerd stilte-moment meegemaakt. Dat je in de modus terecht komt van wat zal ik eens zeggen.


Kijk, en natuurlijk, ergens in m’n achterhoofd zit de droom, het romantische ideaal, de godin in mijn leven. Die eindelijk mij voelt en begrijpt, me zelfs de mond snoert als ik iets wil zeggen. Wim, ik weet het. Dat zou wat zijn. Dat we stil zijn. Zomaar stil zijn. Samen kijken. Verwonderd zijn. En we allebei ook heel erg goed begrijpen dat zo’n ontmoeting ons nog niet ten deel gevallen is. Rondlopend over deze aarde, vol, intens, maar vaak ontheemd. Er is een plekje in onszelf waarin we altijd een vreemde blijven. Nooit weerklank vinden. Maar zo intens daar naar verlangen. Naar dat ultieme samenzijn. Dat samen zijn in woordeloos begrijpen. Wat niet gebeurt. Maar steeds weer mogelijkheid. De glimlach is daarin geboren. Die ons altijd vergezelt. Dat diep gesprek, dat thuis zijn bij die ander. Wat we ergens in onszelf al voeren. Zo warm en mild, vol liefde voor de mens.


geplaatst door Parlante - 5663 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl