Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 juli 2015

Oproep!

Gezamenlijke meditatie heeft een positief effect op de omgeving. Geloof het of niet, maar ik zou zeggen doe het wel, want het is uit onderzoek gebleken: in steden waar regelmatig in een helder en coherent bewustzijn door meerdere mensen tegelijk wordt gemediteerd, komt minder narigheid voor. Minder criminaliteit, verkeersongelukken en dat soort dingen. Als mensen samen geconcentreerd stil zijn, wekt dat harmonie op en daar profiteert iedereen van mee, kennelijk. Vanuit dit gegeven zijn er over de hele wereld initiatieven ontstaan om dit principe doelbewust toe te passen.
Ik kreeg ineens een briljante ingeving, al zeg ik het zelf. Jullie voelen hem al aankomen en dat is een goed teken, want daaruit blijkt dat jullie je sensitiviteitskanalen al open hebben staan en daarin toont zich alvast het begin van de meditatieve staat. We gaan dat moeizame daten eens een stuk effectiever aanpakken door samen een coherent krachtveld te genereren!
Plug komende zondagavond 2 augustus om 19.30 uur allemaal in op M4M. Dat is na etenstijd, dus dat moet lukken. Ga op een rechte stoel zitten en leg je inlogscherm voor je. Typ je nickname en wachtwoord. Maak verbinding, met M4M en met jezelf. Strek je rug, houd je kin lichtjes naar onderen en je kruin richting plafond. Ontspan je en leg je handen opengevouwen op je knieën of losjes in je schoot; wat het prettigst voor je voelt.
Kijk eerst rustig welke gedachten op komen. Laat ze toe, verzet je niet. Neem waar hoe je gedachten opkomen en hoe je ze allemaal een voor een weer loslaat. Jij bent de hemel, je gedachten zijn slechts de wolken die voorbij trekken.
Heeft zij nog steeds niet gereageerd op jouw leuke berichtje? Laat los.....
Kreeg je al weer een berichtje van een man van meer dan 15 jaar ouder? Laat losssss.....
Heb je vier lijntjes uitstaan en probeer je met alle vier een afspraak te maken ergens volgende week? Ooooooooontspannnnnn.....
Is die vrouw nou al weer op je profiel geweest zonder een bericht achter te laten? Lossssss.....
Zie je een ex als nieuw lid ingeschreven? Een vervreemdende of verhitte discussie op Things2Share? Laat gaannnnnn.....
Na een tijdje zul je merken dat je geest kalmeert. Dat is het moment om je te gaan concentreren op het beeld van een grote, warmrode M, ongeveer anderhalve meter schuin voor je. Focus op de M, zie hoe hij opzwelt en terugveert bij iedere ademhaling. Kijk goed hoe hij bij iedere inademing krachtiger gaat stralen. Je kunt de oefening ondersteunen met het zachtjes uitspreken van een mantra. Dat kan gewoon een simpel MMMMMMM zijn, of als je wilt een traag uitgesproken klank mmmmmaaaaatttttccccchhhhh mmmmmeeeee nnnnnooooowwwww ooooorrrrr aaaaattttt llllleeeeeaaaaasssssttttt sssssooooommmmmeeeee dddddaaaaayyyyy.....
Blijf rustig, forceer niets! Volsta met het eenvoudig in- en uitademen en je zachte aandacht. Voel harmonie, connectie, vertrouwen.
Laten we afspreken dat we om 20.15 uur afsluiten. Kijken we daarna met z'n allen lekker naar Zomergasten.


geplaatst door Zweek - 6921 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl