Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 19 juli 2015

Verwachting en verlangen

Ik merk dat veel vrouwen in dates een vrij gedetailleerd plaatje hebben van de gezochte man. Niet zozeer qua uiterlijk. Dat valt nog wel mee. Maar wel wat ze ermee willen. In die zin zitten we vrij vaak echt in een andere wereld. Ik verlang helemaal niet naar een relatie of een vaste vriendin. Alleen het begrip al. Ik moet er niet aan denken. Dat is bij dates ook gelijk een afhaker. Voor mij moet het allemaal vanzelf gaan. Zonder lading. Echt uit interesse. En als ik er niet van groei en bloei, is het direct klaar.

Ik leef gelukkig niet met een gemis of een verlangen. Dat vertroebelt je blik. Waardoor je mensen in je leven binnenlaat, waarvan je later denkt: hoe kon ik. Dat inzicht kan soms jaren duren bij sommige mensen. Met kinderen en al. Maar ja, ik denk dan maar zo, een foute man is een goede man. Tot je ogen open gaan. Kom het nogal eens tegen. Volledig teleurgestelde en gekneusde vrouwen, die er zich tot op het bot in hebben laten luizen. Die vervolgens maar rond blijven hangen tussen die kutmannen en zo van de ene val in de andere blijven lopen. Is wel een beetje de sfeer van deze site. Tot ze het eindelijk eens een keer op zichzelf betrekken. Zou het misschien wel eens aan mezelf kunnen liggen? Roep ik het eigenlijk niet over mezelf af? Zoek ik niet in die man wat ik in mezelf moet vinden? Door hoeveel pijn, verdriet en teleurstelling moet ik nog heen? Ik kan mijn eigen gevoel niet vertrouwen. Wie zegt me dat de volgende man deugt? Ik durf niemand meer leuk te vinden. Hoe leuker, hoe gevaarlijker. Ja, wat dan. Weet je wat? Ik neem een kneus. Een duts. Heb ik toch iemand voor mijn lusten, mijn eenzame momenten, en zit ik niet meer alleen op een terras. O, heerlijk. Kan ik eindelijk weer zeggen: dit is mijn vriend.


geplaatst door Parlante - 6546 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl