Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 5 juli 2015

Vrouwenhumor? Op stap met een vriendin.

Van een goede vriend van me kon ik samen met een vriendin genieten van een superdeluxe hotel midden in Maastricht tegen een zeer gereduceerd tarief. Om hem daarvoor te bedanken besloot ik onze belevenissen op te schrijven om hem o.a op deze manier te bedanken.


Geachte heer C.
Het was geweldig. Wij hebben genoten. Wellicht vind u het amusant om even mee te genieten van de belevenissen van ons weekendje. Op vrijdag vertrokken de dames P. en van K.l uit Rotterdam. Mevrouw P. had eerst haar fitnessprogramma nog afgesloten in het ziekenhuis. Haar conditie was zienderogen toegenomen. Waarvan akte.

Zij vertrokken uit Rotterdam en de eerste stop was in Den Bosch. Het Transferium, richting de Parade met een bus. “oh wat leuk, ‘de parade’ dacht zij nog”, dit was een andere parade. “Een heel mooi plein. Wat opviel was de vriendelijkheid van het personeel wat zij onderweg tegenkwamen. Toch wel een verschil. Dit werd bedoeld met zuidelijke hoffelijkheid. Wat een charme. In Den Bosch werd eerst een kop koffie met natuurlijk een Bossche Bol genuttigd.

Met uitzicht op een bekende winkel. Was dit werkelijk zo of was mevrouw P. enigszins in de war. Zij had een hectische week achter de rug, met zeer veel afspraken. Zo was daar de een netwerkborrel. Waar zij kennis heeft gemaakt met de heer Cohen. Was hij familie van?? En.... hoe zat dat ook alweer met dit soort mannen ? Zou hij besneden zijn? Dit vraag je uiteraard in een zakelijke zij het informele bespreking niet.

Op het toilet in (piet) Z. kwam zij erachter dat zij maar één slip bij zich had en dat was de slip die ze aan had. Gelukkig waren de winkels in Den Bosch ook nog open. Wat een hilariteit! De lingeriezaak was ter plaatse gauw gevonden.

Nadat zij ergens aan het einde van de dag nog een overheerlijke tosti met mozzarella hadden genuttigd , en ja doet u er ook maar een wijntje bij… togen zij weer richting ‘de parade’waar de bus hen terug zou brengen naar het transferium. Weer viel op hoe aardig deze mensen waren. De buschauffeur bood zijn excuses aan vanwege het feit dat hij de deur niet opendeed . Ach , dacht mevrouw P. nog. Dat kan de beste overkomen.

De tocht ging verder. Navigatie zou verder helpen. Al typend lukte dat niet helemaal . Dan toch maar de sprekersfunctie. Helaas tot vier keer toe begreep ‘Tom Tom’niet waar het Onze Lieve Vrouwenplein lag. En dat zei hij dan ook. “Ik begrijp u niet”. Mevrouw Postema kon haar lachen niet meer houden. Werkelijk ….. pfft…. . Als zij er nu aan terugdenkt….. Dit was de slappe lach. Een vorm van ontlading.

De trend was gezet. Nadat ze als een stel bakvissen uitgegierd waren, kon het vervolg van de reis beginnen. Zo vroeg mevrouw Van K. zich af hoe het ook alweer zat met een man die uit Israël kwam. Had hij dan ook een kapotje op zijn hoofd.??? Hahaha. Dat kon er nog wel bij. Een wat??? Ja alsof je kaal wordt…zo’n rondje. Woeha… zou dit allemaal wel goed gaan ? He he .. een keppeltje… Die hadden we ook weer gehad. Verder op naar Maastricht.

Dat was gemakkelijk…. “daar mag je niet in” Ja , dat mogen we wel . Vandaag zijn wij bestemmingsverkeer. Oh ja… Wat een heerlijkheid en wat een luxe. Koffers uitgeladen. Ingecheckt …de kamer op . Wat een luxe. Badslippers, heerlijk doucheschuim, koffie op de kamer… Een minibar. Aan alles was gedacht.
Zelfs aan een heel leuk souvenir. Nee, we zeggen nog niet wat dat is.
Ze waren laat en besluiten na een terrasje om de hoek. - wat heerlijk dat je om de hoek al iets kan drinken en midden in de stad bent- toch nog maar wat even te eten. Een broodje shoarma… of toch maar een durum falafel of kip… De keukens waren overal op dat tijdstip al dicht.
Afijn tevreden en voldaan liggen ze om half twee in bed. … waarom liggen er eigenlijk oordopjes… Oh ja, de kerktoren. ( niet gehoord trouwens)
De volgende ochtend aan het ontbijt, champagne. En heerlijke biologische producten. En ook de ruimte in de kelder was bijzonder. Een waar museum. Dit overtrof alles.

Heerlijk geshopt. Hoe kan het anders in zo’n mooie stad met mooie winkels. ‘SALE’, alles lonkte. Wat een heerlijkheid. De Markt, het Vrijthof. Terrassen. Terug naar het hotel om ons op te frissen. Onze aankopen bewonderd. En weer op pad. Heerlijk Indiaas gegeten. He , .. was dat niet de dienstingang van de Bijenkorf??? Daar achter het Vleeshuisch ? Toeval?
Toch naar even een koffie op het Vrijthof. Een dansvoorstelling. Toch nog maar een wijntje. Heerlijk op een terras met energieverslindende terrasverwarmers… hoe lekker was dat. Die jas kon ook wel weer uit.

En weer was het half twee. Toch de wekker om half 8 gezet. De volgende dag zouden zij immers naar Tongeren, net over de grens naar een zeer grote curiosa/antiek markt. En zo geschiedde. Na eerst nog even heerlijk hebben gedoucht en heerlijk hebben ontbeten, jawel , alweer champagne . Na uitgecheckt te hebben reden zij rond half 10 naar Tongeren.
Dag lieve mensen van het hotel. Het was geweldig leuk bij jullie. En dat allemaal dank zij de heer C. die toch wel een erg leuke prijs voor ons had geregeld. Hoe kunnen wij hem bedanken. ? Wij hebben ons heerlijk laten onderdompelen in de luxe van dit hotel !
DANKUWEL !!!!!! meneer C. Het was onvergetelijk !!!!!


geplaatst door Vonny - 3050 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl