Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 7 augustus 2015

Verlangen en verwachting. Vanuit het oogpunt van de man.

Kreeg dat verzoek. Dat is moeilijker. Heb daar niet zo’n beeld van. Hoe ze zich bewegen op zo’n datingsite. Hoe ze de contacten met vrouwen ervaren. Voelen ze zich ook zo vaak genaaid? Is het ook teleurstelling op teleurstelling? Of vinden ze het misschien heerlijk om van het ene bed in het andere te hopsen. Met vrouwen die er ook zo instaan. Of een slagveld van gedeukte vrouwen achterlatend, die dachten dat er meer was. Of als mooie gewiekste man een eenzame vrouw aan het lijntje houden, met af en toe een neukje, een etentje, een beetje aandacht, en inmiddels gewoon bij z’n eigen vrouw blijven.
Er zijn natuurlijk ook serieuze mannen. Die echt contact zoeken. Die gevoelscontact willen. Maar dat zijn mietjes.

Ik heb wel het idee dat mannen minder klagen, minder verongelijkt zijn, simpeler misschien. Meer van gewoon makkelijk, je bent niet meer alleen, en een vrouw zorgt altijd voor gezelligheid, picnic en zo. Doet altijd van die knusse dingen, waar wij als man zo van genieten. Maar zelf niet op komen. Vrouwen zijn ook altijd zo handig met hun handen, om snel even af te wassen, gauw de tafel af te ruimen. Tjoef, het is al gebeurd. Ik kijk daar vol bewondering naar. De handigheid waarmee zo’n theedoek door de glazen gaat. O, en hoe ze truitjes opvouwen. T-shirts. Broeken. O, ja, het is me al tien keer voorgedaan. En nog ligt alles op een hoop. Ik probeer het. Echt. Maar het gaat dan zo langzaam. En nooit mooi. Altijd weer een frommel. Ik word er zo moe van. Wat is het dan heerlijk. Een vrouw om je heen. Met van die leuke knusse ideetjes. Je kledingkast op orde. Je huis ingericht. Een bank waar je op kan zitten.


geplaatst door Parlante - 6311 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl