Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 22 september 2015

De kunst van het daten

Tja, ik heb er nu zo’n 150 gezien. Vrouwen. Hartstikke leuk. Heb er ook echt goede contacten aan overgehouden. Zeker drie. Over vier jaar. Niet gek dus. Dan heb ik het over echte blijvertjes. Want dat voel je. Kwaliteit. Waarvan ik weet dat ze nooit meer uit m’n leven zullen verdwijnen.
Ja, zo’n datingsite. Een verrijking van de moderne tijd. Daar heb ik veel op aan te merken, maar dit is een toppertje. Al die mensen die ik ben tegengekomen. In alle soorten en maten. Soms in heftige mailconversaties. Literaire juweeltjes soms. Ergens elkaar in raken, maar net langs elkaar heen praten. Dat leverde mooie dingen op. Irritaties, die leiden tot heerlijke dialogen. Waarvan ik dan vaak denk, goh, dat is mooi uitgedrukt. Krijg je van die kernachtige pittigheid. Poëtische pracht soms. Werkt veel beter dan vrij schrijven. Want ik zit dan echt in de drang iemand te bereiken. Omdat het een echt persoon is. Daar, aan de overkant. Met wie je wilt delen. Verhit. Wil ik vervloeien in echt schuren van de ziel. Maar ja, je kan dat niet forceren. Dat moet vanzelf ontstaan. Soms denk ik weleens, wie zich geroepen voelt moet reageren. Dan gaan we een wilde conversatie voeren, met opfokmails, met gedachten die wakker maken, pijn doen, lagen doorbreken, zenuwen blootleggen. Waarin we creëren, in expressie, in schoonheid. Niet alleen in vorm. Geen literair schrijven. Maar waar vorm en inhoud samenvalt. De schoonheid uit expressie wordt geboren.


geplaatst door Parlante - 6706 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl