Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 25 september 2015

Samen door een deur

Dat ik single ben, komt echt niet doordat ik zoveel eisen stel. Heus, daar ligt het niet aan. Ik zeg altijd maar zo: als je maar samen door een deur kunt! Zo simpel is het wat mij betreft.
Het idee bijvoorbeeld dat iemand hoogopgeleid zou moeten zijn...! Dat vind ik toch zo overdreven. Zoiets doet er voor mij nou absoluut niet toe. Maar samen door een deur gaan vraagt nu eenmaal op z'n minst om wat ruimtelijk inzicht en aangezien dat een van de standaarditems is in een gemiddelde IQ-test, maakt iets als intelligentie de kans dat het gaat lukken wel een stuk groter. Uiterlijk vind ik ook helemaal niet belangrijk. Maar in het geval van overgewicht wordt het gewoon heel lastig manoeuvreren.
Zelfkennis, zelfinzicht? Ik maal er niet om. Ik kan er alleen niets aan doen dat iemand zonder enige neiging tot zelfreflectie helemaal niet eens naar binnen wíl. Net zoals een verlegen type doorgaans niet naar buiten durft te treden, dus dat werkt ook gewoon niet. Betrouwbaarheid vind ik trouwens ook zó overgewaardeerd. Maar je vervalt nu eenmaal gauw in een draaideureffect met iemand die de ene keer zus en de andere keer zo doet, dus dat schiet gewoon niet op.
Psychiatrische gevallen zijn zelf als een deur dus daar valt weinig mee te beginnen, net als met iemand die gelijk de deur bij mij plat loopt of die alleen maar open deuren intrapt. En met iemand zonder gevoel voor humor is gewoon niks leuk.
Echt, zoveel noten heb ik niet op mijn zang en nu ik het toch over muziek heb, iemands muzikale voorkeur vind ik ook totáál niet belangrijk. Alhoewel ik me ineens bedenk dat het eerste gesprek dat ik ooit met mijn ex-genoot had wel heel aangenaam verliep toen we beiden groot liefhebber van The Doors bleken te zijn, dus misschien vergis ik me daarin.
Ik geloof dat ik een beetje begin deur te draaien. Omdat ik gewoon niet snap dat het maar niet lukken wil. Terwijl mijn deur echt voor iedereen open staat met wie ik er doorheen kan. Nou ja, één voorkeur heb ik misschien wel. Ik bedoel, nou ja, als ik dan één wens mag noemen, dan stiekem toch wel het liefst een man die deuren in mij opent die voor anderen gesloten blijven. Ik hoop maar dat die de mijne niet voorbijloopt.


geplaatst door Zweek - 6589 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl