Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 29 oktober 2015

Donkere dagen

Na het prachtige heldere weer van de laatste dagen is het vandaag bewolkt en sombertjes. Nu, om kwart over vijf, zit ik al met de lichten aan!
De donkere dagen zijn aangebroken.
Wat zal ik blij zijn als het 21 december is, dan gaan de dagen in ieder geval weer lengen! Waar anderen zeggen: "toch gezellig, tijd voor kaarsjes en dichte gordijnen" kijk ik al reikhalzend uit naar de lente.
Het is me net als ieder jaar, gelukt om me weer te verzoenen met de herfst, met het afnemende licht. Afgelopen weekend ging ik wandelen met een vriendin, we hebben genoten van de prachtig gekleurde bomen, van het zachte strijklicht, van het geluid van een burlend hert in de duinen. Met een heerlijk bockbiertje na afloop!
Het lijkt of het alleen-zijn me in deze periode zwaarder valt dan in de zomer. Iederen trekt zich wat terug in zijn schulp, de deuren en ramen worden gesloten. Minder contact met de buren, minder vrolijke mensen op straat. Je moet het weer alleen doen!
Dan maar weer aan het daten...samen de donkere dagen in lijkt me toch minder vervelend dan alleen!


geplaatst door Nazomer - 4361 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl